VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 25 MART PAZARTESİ

25 Mart 2019

.......................

1-Kürkçüler Mahallesi halkından, Nazmiye ÖZALP’in eşi, Sinan ÖZALP ve Nurten ÇİLOĞLU’nun babaları, Köy Hizmetlerinden emekli, Kürkçüler Mahallesi eski muhtarı; NAZMİ ÖZALP hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kürkçüler Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben ilçesi Bakırlı köyü halkından, Nezaket AYTEKİN’in eşi, Ali AYTEKİN’in kardeşi, Düriye CİVELEK’in abisi, Zeki AYTEKİN, Gülfiye CİVELEK ve Gülhan AK’ın babaları, Saip AK ve Hüseyin CİVELEK’in kayınpederi, Mehmet ÖZDEMİR’in eniştesi; MUSTAFA AYTEKİN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Yolçatı köyü halkından, (merhume) Vahide YAMAN’ın eşi, Emine ÇETİNTAŞ, Ümit, Mustafa ve (merhum) Erkan YAMAN’ın babaları, Yaşar ÇETİNTAŞ, Semiha, Aylin ve Seçil YAMAN’ın kayınpederi, Erman, Gamze, Yelda, Betül, İdil, Erim, Bora ve Defne’nin dedeleri, emekli öğretmen; DAVUT YAMAN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Yolçatı köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. 

4-Taşkesti Beldesi Gökören köyü halkından, AİBÜ Edebiyat Fakültesi çalışanı Sami AYDOĞAN ve Şinasi AYDOĞAN’ın babaları; MUSTAFA AYDOĞAN hakkın rahmetine kavuştu.Cenazesi bugün Taşkesti Beldesi Gökören köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.