VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NARVEN 3. YILINI KUTLADI

24 Mart 2019

..................

Bolu'nun gözde tatil merkezlerinden Narven Termal Kasaba, 3. yılını 2 gün süren etkinliklerle kutladı. Kutlamalara iş ve siyaset dünyasından yoğun  katılım oldu. 
 

İki gün süren kutlamaların son günü, Narven Termal Kasaba yöneticilerinin verdiği yemekle başladı. Düzenlenen yemeğe Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, CHP Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin Nalçacı, Genel Müdür Serdar Yıldız ve ortaklardan Necip Çarıkcı katıldı.

“DOĞAYLA VARIZ”
Etkinlikte ilk olarak konuşan Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, 3 yılda büyüme içerisinde olduklarını kaydederek, “Bu güzel organizasyonu bu sene ‘Doğayla varız’ festivali kapsamında yapıyoruz. Bizim çok değer verdiğimiz bir proje. Sadece isimlendirdiğimiz bir proje. Yatırımcılarımızın planladığı bir projeydi. Doğayı korumak bizlerin borcu ve görevi. Narven olarak şunu biliyoruz. Büyük tesisler yapıyoruz, büyük yatırımlar içerisindeyiz. Ama biliyoruz ki, ormanlar ve doğa. Üyelerimizle birlikte yaklaşık 100 bini üzerine çıkan bir aile olduk. Bu aileye bu farkındalığı yaratmak istiyoruz. 

“BOLU ÖZEL BİR COĞRAFYA”         
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’nun özel bir coğrafya olduğunu belirterek, “Bolu için gurur günlerinden bir tanesi. Narven diye bir tesise sahibiz. Bu Narven’i kuranların değil Bolu’nun tesisi. Bolu’ya Allah özel bir coğrafya vermiş ve burası gelecekte turizm, sağlık, üniversite ve spor kenti olacak. Cumhuriyet tarihinde Abant’ta yapılan otellerden sonra hiçbir turizm tesisi iyi yapılamamış. Karacasu’da yapılan tesislerde çok eski. Bizim en büyük eksiğimizde Karacasu’daki tesisi bir türlü başaramamak. Bir ara ihalesi yapıldı. İptal edildi ve şu an başladı. İnşallah o tesiste kurulacak” diye konuştu.

3.FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ‘Dünden bugüne Narven Sergisi’ ve fotoğraf sergilerini gezdikten sonra Narven Termal Kasaba’nın ev sahipliğinde, tesisin hizmete girişinin üçüncü yılı anısına fidan dikildi.  Fidan dikiminin ardından Bolu Belediye Bandosunun verdiği konser eşliğinde pasta kesildi.

  • NARVEN 3. YILINI KUTLADI
  • NARVEN 3. YILINI KUTLADI
  • NARVEN 3. YILINI KUTLADI
  • NARVEN 3. YILINI KUTLADI
1 yorum yapılmış
  • FeridunSalimekerci
    24 Mart 2019 • 13:32
    40 inci dönem e42 nolu dairenin 5-12 Ekim devre mülk sahibiyim gerçekten harika bir termal tatil köyü Bolu'nun incisi başta değerli dostlarım necip Çarıkçı Şerafettin ve fahri Nalçacı ya ve diğer ortaklarına böyle bir değer kazandırdıkları için teşekkür ederim yatırımların devamını dilerim üstün başarılar yolunuz bahtıniz açık olsun inşallah selamlar hürmetler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.