VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CEMİYETTE ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER

23 Mart 2019

.............................

Bolu’da AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ile CHP’li Umut Oran, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu tesadüf eseri Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nde karşılaştı. AK Parti ve CHP’nin temsilcileri birlikte aynı masada çay içip sohbet ederek, seçimlerde birbirlerine başarılar diledi. Partililer arasındaki samimiyet ve nezaket özlenen görüntülere sahne oldu.

 

Bolu’ya seçim çalışmaları kapsamında gelen CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile beraberindeki CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Bu sırada tesadüf eseri AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak da Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne geldi. AK Parti ve CHP temsilcileri birlikte aynı masada oturup çay içip sohbet etti. Partililer birbirlerine nezaket ve samimiyet içinde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde başarılar diledi.

 

“KAZIM AĞABEY BENİM OĞLUMUN NİKAH ŞAHİDİ OLMUŞTU”

 

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “CHP İl Başkanı Kazım Karsu bizim ağabeyimiz, büyüğümüz. Kendisi çok sevdiğim ve değer verdiğim bir ağabeyimdir. Bu ziyaretler kullanacağımız dili törpülüyor. Dolayısıyla biz küçük bir şehirde yaşıyoruz. Birbirimizin cenazesine, düğününe gidiyoruz. Kazım ağabey benim oğlumun nikah şahidi olmuştu. İnşallah seçim süreci de kavgasız, gürültüsüz şekilde bizim Bolu ölçeğinde geçti. Siyaseten birbirimizi rencide etmeyecek şekilde eleştirilerimiz olacaktır. Önümüzdeki hafta da bir karar verilecek o karara da saygı duyacağız.” dedi.

 

“KİM KAZANIRSA KAZANSIN KİMSE KAYBETMEYECEK”

 

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu da, “Siz bakanları getiriyorsunuz. Biz de Umut Oran’ı getiriyoruz. Umudumuz her zaman var. Biz kazandığımız zaman siz de kazanmış olacaksınız diye düşünüyorum. Siz de kazansanız biz kazanacağız diye düşünüyorum. Aklınızda bir şüphe olmasın.” ifadelerini kullandı.

 

“ŞU FOTOĞRAFLARA İHTİYAÇ VAR…”

 

Umut Oran ise Anadolu’da parti temsilcileri arasında bu şekilde manzaraların sıklıkla yaşandığını dile getirerek, “Ben de Anadolu’yu geziyorum. Anadolu’da bu manzara var. Orada partiler bir araya gelebiliyor. Bir araya gelebildiği zamanlar birbirlerine sarf edecekleri sözleri daha itina ile seçiyorlar. Yüz yüze bakıyorlar. Şu fotoğraflara ihtiyaç var. Yukarıda da var. Yukarılar da böyle olmalı. Gerçekten çok hoş bir durum ortaya çıktı.” diye konuştu.

 

“BU TOPLUMUN ÖZLEDİĞİ BİR GÖRÜNTÜ”

 

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu tesadüfen gerçekleşen karşılaşmanın hoş bir durum ortaya çıkardığını belirterek, “Seçim ortamlarında zaman zaman gerginlikler oluyor. Zaman zaman siyasilerin birbirlerine söylemleri oluyor. Tabi biz de bunları takip ederek yazılarımızda yer veriyoruz. Ancak iktidarın İl Başkanı Sayın Nurettin Bey’in burada arkadaşların rastgele gelmesi ve sizinle aynı masada buluşması gerçekten toplumun özlediği bir görüntü. O kutuplaşmanın yaşandığı ülkede bu fotoğrafların verilmesi, karşılıklı iyi niyetli sözlerin sarf edilmesinin çok önemli olduğu kanaatindeyim. İnşallah bütün Türkiye’ye yayılır bu fotoğraf, bu hoşgörü. İnşallah hoşgörü artar kutuplaşma azalır. İnsanlarımızın buna ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

  • CEMİYETTE ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER
  • CEMİYETTE ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER
  • CEMİYETTE ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER
  • CEMİYETTE ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER
  • CEMİYETTE ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER
  • CEMİYETTE ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER
1 yorum yapılmış
  • zbolulu
    24 Mart 2019 • 01:55
    ABBAS YOLCU REİSTE KURTARAMIYACAK SİZLERİ VATANDAŞ AÇÇ PERİŞAN ESNAF SİFTAHSIZ KEPENK KAPATIYOR YASİZZZ BÖYLE YAPTINIZ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.