VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HEM SANAYİ HEM TURİZM ALANINDA GELİŞECEĞİZ"

22 Mart 2019

..............................

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan,“Yeşil alanlarımızın çoğaldığı, yollarımızın kaldırımlarımızın daha bakımlı olduğu güzel bir turizm şehri olalım istiyoruz. Hem turizmi hem de sanayisi gelişmiş bir Bolu hayal ediyoruz.Turizm şehri olunca güzel bir şehir olacağız, ciddi bir gelir elde edeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Tanju Özcan, sanayi esnafı ile bir araya geldi. Köroğlu Kongre ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda sanayi esnafı Özcan’a tam destek verdi.

“HEM TURİZMİ HEM SANAYİSİ GELİŞMİŞ BİR BOLU HAYAL EDİYORUZ”

 Projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler veren Özcan, Bolu’yu Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri haline getireceklerini belirterek “Bolu’yu turizm şehri yapabilmek için Büyüksu kenarına bölgenin en büyük botanik parkını yapacağız. Köroğlu anıtının altına bölgenin en büyük panoramik parkını yapacağız. Uzay müzesi dahil Bolu’ya bir çok müze ve kültür sanat merkezleri kazandıracağız. Amacımız Bolu’ya milyonlarca turistin gelmesini sağlayarak, bu alanda yapılacak yatırımlarla binlerce gencimizin iş bulmasını sağlamak. Yeşil alanlarımızın çoğaldığı, yollarımızın kaldırımlarımızın daha bakımlı olduğu, parklarımızın çoğaldığı güzel bir turizm şehri olalım istiyoruz. Hem turizmi hem de sanayisi gelişmiş bir Bolu hayal ediyoruz. Turizm şehri olunca güzel bir şehir olacağız, ciddi bir gelir elde edeceğiz, binlerce insana iş bulacağız” dedi.

 

Özcan ayrıca esnafını üzen bir belediye başkanı olmayacağını da dile getirirken sanayi esnafının kanayan yarası olan yeni sanayi sitesiyle ilgili olarak da esnafın yanında olacağını ifade etti.

  • "HEM SANAYİ HEM TURİZM ALANINDA GELİŞECEĞİZ"
  • "HEM SANAYİ HEM TURİZM ALANINDA GELİŞECEĞİZ"
  • "HEM SANAYİ HEM TURİZM ALANINDA GELİŞECEĞİZ"
  • "HEM SANAYİ HEM TURİZM ALANINDA GELİŞECEĞİZ"
  • "HEM SANAYİ HEM TURİZM ALANINDA GELİŞECEĞİZ"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.