VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN DUYGU DOLU VEDA

22 Mart 2019

..................................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz için, görev süresinin bitmesi nedeniyle, Bolu Belediyesi personelleri tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, birlikte 15 yıldır Bolu’yu ‘geleceğin şehri’ yapmak için emek birliği yaptığı çalışma arkadaşlarıyla, düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

15 yıllık görev süresi 31 Mart’ta bitecek olan Başkan Yılmaz’a, Bolu Hilton Otel’de düzenlenen ve Bolu Belediyesi’nde birlikte yol arkadaşlığı yaptığı çalışma arkadaşlarının katılım sağladığı yemekte, ilgi büyüktü.

“BİR SÜRE VAR, BİZ GELİP GEÇİCİYİZ ASLOLAN SİZLERSİNİZ”    

 

Bolu için yapılan her hizmette istişare ettiği dava arkadaşlarına, düzenlenen yemekte hitap eden Başkan Yılmaz, “Dile kolay 15 yıl beraberdik Bolu için hizmet vermeye çalıştık. Ben bazı toplantılarda sizlere biz gelip geçiciyiz, aslolan sizlersiniz demiştim. Evet bir süre var, biz gelip geçiciyiz ama aslolan sizlersiniz.” dedi.

“HAYALİMİZDE BİR ŞEHİR VARDI ONU GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN GAYRET ETTİK”

Yılmaz; “Bu şehrin geleceğinde de turizm, spor, sağlık ve üniversite kenti olacağını belirledik. Yaptığımız bütün çalışmalar hep bu konuya yönelik oldu. Biz ‘Bismillah’ diyerek yol yapmaya başladık. Bizim hayalimizde bir şehir vardı,bu hayali gerçekleştirmek için çalışmaya gayret ettik“ şeklinde konuştu.

“BU ŞEHRİ GELECEĞE UMUTLA TAŞIDIK,BUNDAN SONRA DA UMUTLA TAŞIMANIZI İSTİYORUM”

 

Başkan Yılmaz Bolu için uzun yıllar birikte emek sarfettiği çalışma arkadaşlarına yaptığı konuşmada, “ Bu şehri geleceğe umutla taşıdık. Bizden sonra da umutla taşımanızı istiyorum. Sizler olmasaydınız biz hiçtik. Biz işçisiyle memuruyla, mühendisiyle, şefiyle ,müdürüyle ve başkan yardımcılarıyla beraber bir ekiptik. Ben sadece sizlerin görünen bir yüzüydüm.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın konuşması dava arkadaşları tarafından ayakta alkışlandı. Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Belediye personellerine ‘Teşekkür Belgesi’ verildi.

  • BAŞKAN'DAN DUYGU DOLU VEDA
  • BAŞKAN'DAN DUYGU DOLU VEDA
  • BAŞKAN'DAN DUYGU DOLU VEDA
  • BAŞKAN'DAN DUYGU DOLU VEDA
  • BAŞKAN'DAN DUYGU DOLU VEDA
3 yorum yapılmış
  • selvi
    22 Mart 2019 • 03:42
    HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.BENİM ARSAMIN YARISINI( BELEDİYEDE DOSTLARIM VAR) DEDİĞİ ADAMA VERDİ.ÖZGÜR BOLU SİZ GAZETECİSİNİZ AMA YAZDIĞIMIZ MESAJLARI YAYINLAMIYORSUNUZ.
  • gkhan
    22 Mart 2019 • 05:03
    bizim de arsamizin yarisini aldi hakkımizi helal etmiyoruz
  • Cemal
    24 Mart 2019 • 10:08
    Bütün sebenlileri doldurunuz belediye ye hakkını yediğiniz insanlardan nasıl helallik isteyeceksiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.