VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BUNLAR BİZİM VAATLERİMİZ DEĞİL YAPACAKLARIMIZ"

21 Mart 2019

.........................

Çivril Mahallesi Muhtar Adayı Tahsin Güler seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Muhtar olarak seçilirse Çivril Mahallesi için yapacaklarını sıralayan Güler, “Bunlar bizim vaatlerimiz değil, yapacaklarımız” dedi.

Çivril Mahallesi Muhtar Adayı Tahsin Güler seçim öncesinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Tahsin Güler, Mahallesini çok sevdiğini söyleyerek genç ve dinamik ekibiyle çalışmaya hazır olduğunu, hizmet etmeyi mahallesine borç bildiğini belirtti.

“BUNLAR BİZİM VAATLERİMİZ DEĞİL YAPACAKLARIMIZ”

Güler, muhtar olarak seçildiğinde yapacaklarını şöyle sıraladı;

“Herkese eşit hizmet anlayışı benimseyeceğiz, Mahallemizi bu yıl içerisinde doğalgazla buluşturacağız, mahalle sakinleri ile aylık toplantılar düzenleyeceğiz, sosyal tesisimiz revize edilerek Lig Tv alınacak ve muhtarlık hizmet binası için yapım çalışmaları başlatılacak, mahallemizin kadınları ve 4-12 yaş çocuklar için resmi kurumların kurs ve aktivite katılımları sağlanacak, yayla evlerinin yakacak ve su ihtiyaçları giderilecek, yaylada kalan vatandaşlarımız için aylık aile toplum sağlığı merkezinden sağlık taraması yaptırılacak ,eskiden süregelen örf ve adetlerimiz canlı tutulacak, adil bir su nöbeti belirlenerek su yollarımız yıllık temizlenecek ,düğün ve sünnet törenlerinde anlaşmalı salonlarda indirim sağlanacak, yaylalarda yapılan düğünler için yollarda sulama yapılarak tozlanma önlenecek, mahallemizdeki çocuk parkı yenilenecek ve yaylaya yeni çocuk parkı yapılacak bu söylediklerim bizim vaatlerimiz değil yapacaklarımızdır” dedi.

  • "BUNLAR BİZİM VAATLERİMİZ DEĞİL YAPACAKLARIMIZ"
  • "BUNLAR BİZİM VAATLERİMİZ DEĞİL YAPACAKLARIMIZ"
1 yorum yapılmış
  • abziddinkerkenez
    21 Mart 2019 • 20:46
    yıl olmuş 2019 şehir merkezinde muhtar ne iş yapar ??? devlete fuzuli zarar masraf..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.