VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

21 Mart 2019

..............................

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi  (BAİBÜ)'nde Nevruz Bayramı kutlama etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikte önce örs üzerinde demir dövüldü, sonra yakılan nevruz ateşi üzerinden atlandı.

Ülkü Ocaklar Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Nevruz Bayramı kutlaması, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy yerleşkesindeki kültür merkezi önünde gerçekleşti. Etkinliğe BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, Cumhur İttifakı Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, MHP’li İbrahim Doğan ve diğer ülkücüler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

“TÜM ŞER ODAKLARINA ÜLKÜCÜ MİLLİYETÇİ HAREKET’İN TOKADINI İNDİRECEĞİ BİR BAYRAM”

İsmail Akgül yaptığı konuşmada, 31 Mart yerel seçimlerini Ülkücü Hareketi’n tokadını indireceği bir bayram olarak gördüklerini ifade ederek, “Bu dönem bizim bayramımız öyle bir güne denk geldi ki, geçmişte de bütün şer odaklarına göstermiş olduğumuz dik duruşumuzla bu dönemde, bu yılda hem Nevruz vesilesi ile hem de 31 Mart seçimlerinde de tüm şer odaklarına Ülkücü Milliyetçi Hareketi’n tokadını indireceği bir bayram olarak görüyoruz. Üniversitelerimizde, vatanımızın bütününde Nevruz programlarına, Türklüğün simgesi olan programlarına sahip çıkarak güya Nevruz’u kutladıklarını sanan, buralarda hain PKK’nın paçavraları ile gövde gösterisi yapmaya çalışanlara bu duruşunuzla, bozkurt duruşunuzla bir kez daha gücünüzü ispatlamış olduğunu buradan haykırıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİRLİK BERABERLİĞE HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA İHTİYACIMIZ VAR”

Cumhur İttifakı Adayı Fatih Metin ise, “Ülkenin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu dönemde sizlerin ortaya koymuş olduğunu bu tablo ülkemizin geleceğini aydınlatıyor. İnşallah Cumhur İttifakı olarak omuz omuza verecek ve bölücülük yapmaya çalışanlara, bayrağımıza, vatanımıza, devletimize ve milletimize yan bakmaya çalışan bütün mihraklara fırsat vermeyeceğiz Allah’ın izniyle.” diye konuştu.

Programda protokol konuşmalarının ardından, Nevruz Bayramı adeti üzerine protokol üyeleri tarafından örs üzerinde demir dövüldü, daha sonra üyeler ve etkinliğe katılanlar yakılan ateşin üzerinden atladılar.

  • NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
  • NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
  • NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
  • NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
  • NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
  • NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
  • NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
  • NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.