VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BİRLİKTE BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

17 Mart 2019

....................

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ve teknik ekibi, Bolu Kent Konseyi Üyeleri ile bir araya gelerek Bolu’nun geleceğini masaya yatırdı.

Seçimi kazanarak Bolu’nun 15 yıllık kazanımlarına yenilerini eklemek için gün sayan Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, bu sabah Bolu Kent Konseyi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Chef kafede gerçekleşen kahvaltı programına Kent Konseyi Üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Cumhur İttifakı Adayı Fatih Metin, teknik ekibinin de hazır bulunduğu kahvaltıda, Bolu Kent Konseyi üyeleri ile Bolu’nun geleceğini masaya yatırarak, verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

“BİRLİKTE BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Konsey üyelerine gönüllere girecek bir belediyecilik anlayışı ile Bolu’yu geleceğe taşımak istediğini anlatan Metin, “Hepimizin öznesi Bolu. İnşallah Nisan’dan sonra el ele verecek ve Bolu’muzu daha güzel yarınlara taşıyacağız. Birlikte başarılı işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Metin, daha sonra Kent Konseyi Üyeleri’nin görüş ve önerileri de dinleyerek notlar aldı. Fatih Metin’in her türlü görüş ve öneriyi dikkate alacağını belirtmesi üzerine Kent Konseyi Üyeleri de Metin’e teşekkür ederek, başarılar diledi.

  • “BİRLİKTE BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”
  • “BİRLİKTE BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”
  • “BİRLİKTE BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.