VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ'DAN BGC'YE VEDA

14 Mart 2019

.........................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret etti.Yılmaz burada yaptığı konuşmada 15 yıllık belediye başkanlığı 10 yıllık da belediye meclis üyeliği olmak üzere toplam 25 yıldır kendisini Bolu’ya adamış biri olduğunu söyledi.

 

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle birlikte, görevden ayrılacak olan Yılmaz, veda ziyaretleri kapsamında BGC'nin Karaçayır Mahallesi'nde bulunan sosyal tesislerinde gazetecilerle bir araya geldi.

BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve gazeteciler tarafından karşılanan Yılmaz, yaptığı konuşmada, 15 yıllık belediye başkanlığı 10 yıllık da belediye meclis üyeliği olmak üzere toplam 25 yıldır kendisini Bolu’ya adamış biri olduğunu söyledi.

 

BOLU’DA ŞEHİRCİLİK DEĞİŞİMİNİ ŞEKİLLENDİRDİK

 

Yılmaz, Bolu'yu bir belediye başkanı olarak değil, şehircilik değişimi ve dönüşümü yapmak üzere görevde bulunan biri olarak yönetmeye çalıştığını anlatarak, "AK Parti'nin hedefi Türkiye'yi 2023’de dünyanın ilk 10 ekonomisine getirmek ise, biz de ilk 10 yaşanabilir iline girmeyi hedef tayin ederek çalışma yaptık. Bu çalışmayı işçiden memuruna, mühendisinden müdürüne kadar bir ekip ruhuyla yaptık. Gerçekten de Bolu’da bir şehircilik değişimini şekillendirdik. Tünelin ucunda ışık göründü. Allah bana nasip etmedi ama inşallah benden sonrakilere nasip eder." dedi.

 

“EN FAZLA SORUŞTURMA GEÇİREN BAŞKANLARDAN BİRİYİM”

 

Kendisinin belediye başkanlığı yaptığı 15 yıl içinde Türkiye'de en fazla şikayet alan başkanlardan biri olduğunu da sözlerine ekleyen Yılmaz, "En fazla soruşturma geçiren, en çok mahkemeye çıkan belediye başkanı olarak herhalde soruşturma geçirmediğim hiçbir uygulamam olmadı. Ekibim de bundan çok çile çekti. Ama ne eşim dostum, ne de akrabalarım ve çocuklarımın adı hiçbir şeye karışmadı. Bu şekilde bu görevi bitiriyorum." diye konuştu.

 

BOLU’NUN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

 

Yılmaz, belediye başkanlığı görevini devrettikten sonra da Bolu için hizmet etmeye devam edeceğini de sözlerine ekleyerek, "Önümüzdeki süreçte de yine Bolu’nun hizmetinde olacağım. Bolu şehrine kendisini adayan birisi olarak bu birikimleri Bolu’ya vereceğim. Bunun için belediye başkanı olmaya gerek yok. Bolu sevdalısı olmak buna yeter." ifadesini kullandı.

 

“BİZ SİZİ BİR BABA GİBİ, ABİ GİBİ GÖRDÜK”

 

BGC Başkanı Bülent Velioğlu ise Yılmaz'ın 15 senedir Bolu'da görev yapan gazetecilere ağabeylik ve babalık yaptığını belirterek, "Cemiyetimizin gazetecilerin her türlü sıkıntılarına koştunuz. Biz sizi bir başkan olarak değil, her zaman bir ağabey bir baba olarak bildik. Biz, sizi bir başkan olarak görmedik." dedi.

 

Yılmaz'ın görev yaptığı sürenin çok az bir zaman olmadığına da dikkat çeken Velioğlu, "15 senede bir nesil yetişiyor. Uzun zaman sonra partinizin verdiği bir kararla sizin tabirinizle emekli oldunuz. İnşallah daha ilerleyen zamanlarda Allah daha güzel görevler nasip eder. Ben bütün gazeteci kardeşlerim adına size şimdiye kadar bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Ayşe Songül Erhan

  • YILMAZ'DAN BGC'YE VEDA
  • YILMAZ'DAN BGC'YE VEDA
  • YILMAZ'DAN BGC'YE VEDA
1 yorum yapılmış
  • ADAM
    15 Mart 2019 • 15:53
    o hiç bitmeyecek zannediyodu.aaa bitmişşş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.