VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERHAN BAYRAM'DAN O MADDEYE TEPKİ

14 Mart 2019

...................................

Türk Eğitim-Sen Bolu Şube Başkanı Erhan Bayram, Valilik tarafından 15 Şubat’ta yayınlanan genelge ile ilgili harekete geçti. Bayram, genelge içindeki bazı maddelerin iptali için başvuru yaptı.

15 Şubat tarihinde Bolu Valiliği tarafından il genelinde kamu personeli hakkında yayınlanan genelge için Türk Eğitim-Sen Bolu Şubesi harekete geçti. Genelgede yer alan özel hayata müdahale olduğu iddia edilen maddenin iptali için sendikasının genel başkanı Talip Geylan ve genel başkan yardımcısı Selahattin Dolgun’a durumu iletti. Avukatlarla yapılan görüşme sonunda ise maddenin iptali için harekete geçildi.

“KAMU ÇALIŞANLARININ ÖZEL HAYATLARINA MÜDAHALE EDİLEMEZ”

Konu hakkında bir mesaj yayımlayan Erhan Bayram, “Keyfi uygulamalarla kamu çalışanlarının özel hayatlarına müdahale edilemez. Türk Egitim-Sen Bolu Şubesi olarak girişimde bulunduk ve Sendika Genel Merkezimiz kanalıyla Bolu Valiliğine, devlet memurlarının özel hayatlarına müdahale eden "15.02.2019 Tarih ve 1551 Sayılı, 2019/1 Nolu Genelgesinin" ilgili maddelerinin iptali ile ilgili talep yazısı yazdık. 

 Bolu'da görev yapmakta olan kamu çalışanlarımızın özel hayatlarını korumaya yönelik girişimleri için Türk Egitim-Sen Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selahattin Dolgun 'a teşekkür ediyoruz. Beklentimiz ilgili genelgenin söz konusu maddelerinin bir an önce yürürlükten kaldırılması yönündedir. Türk Eğitim-Sen olarak; Bolu’daki eğitim çalışanlarımız ve tüm kamu çalışanlarımız adına talebimizin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerini kullandı. Ayşe Songül Erhan

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.