VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 14 MART PERŞEMBE

14 Mart 2019

........................

1-Kıbrıscık ilçesi Köseler köyü halkından, Şükran MERCAN’ın eşi, Şendoğan, Ayla, Şenay, Gülay ve Kemal MERCAN’ın babaları CUMHUR KEMAL MERCAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık merkez caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası merkez mezarlığa defnedilecektir. Cenaze için saat 11:00’da Aktaş cami önünden araç kaldırılacaktır.

 

2-Mudurnu ilçesi halkından (merhum) berber Kemal KÜÇÜKKESKİN’in eşi, Münevver AYAZ ve Kemal KÜÇÜKKESKİN’in anneleri, emekli polis Haydar AYAZ’ın kayınvalidesi MÜRVET KÜÇÜKKESKİN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu büyük camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Hacettepe mezarlığına defnedilecektir.

 

3-İhsaniye mahallesi halkından, Mihriye ORAL’ın eşi, Hülya KARAGÖZ, Semra ZEHİR ve Sibel ORAL’ın babaları,Ünal KARAGÖZ ve Kenan ZEHİR’in kayınpederi, Mudurnu Belediyesinden emekli BEDRETTİN ORAL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gölyüzü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Seben ilçesi Tepe köyü halkından Karaçayır mahallesi sakinlerinden, Hatice TEMİZ’in eşi, Selim, Selman TEMİZ ve Ayşe ŞENBURÇ’un babaları, Danyal ŞENBURÇ, Huriye ve Aysun TEMİZ’ın kayınpederi, Kerim TEMİZ ve Hamza ŞENBURÇ’un dedeleri HALİS TEMİZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çamyayla mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.