VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN TSO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

13 Mart 2019

..............................

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantısına katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Özcan ikinci organize sanayi bölgesini otoban kenarında tarım arazisi vasfını yitirmiş alanlara yapacaklarını belirtti.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek seçim öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, TSO meclis toplantısına katılarak, Bolu'nun önde gelen iş adamları ile bir araya geldi. Bolu'yu turizm ve sanayi alanında geliştireceklerini belirten Özcan "Bölgenin en büyük botanik parkını Bolu'ya yapacağız. Köroğlu anıtının altında çok büyük panoramik bir park olacak. Organik ve yöresel ürünler pazarımız batı gişelerinin çıkışında olacak. Bolu'da tarihi ve kültürel yapıyı da ortaya çıkaracağız. Bunları Bolu turist çeksin diye yapıyoruz”dedi.

“AVANTAJLARIMIZIN HEPSİNİ KULLANMAK İSTİYORUZ”

Özcan konuşmasına şöyle devam etti, “Bu avantajlarımızın hepsini kullanmak istiyoruz. Bolu merkezine gelen turist sayısının arttırabilirsek, hem daha güzel bir şehir olacak, hem de daha zengin bir şehir olacağız. Organize sanayi bölgesinde parseller satıldı ve Kartalkaya yoluna dayandı. Daha ileriye gidebilmesi bize göre doğru da değil, faydalı da olmaz. Bizim ikinci organize sanayimizi tıpkı Sakarya, Düzce, Kocaeli gibi otoban kenarında tarımsal alan vasfını yitirmiş alanda planlamamız lazım.” Ayşe Songül Erhan

  • ÖZCAN TSO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI
  • ÖZCAN TSO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI
  • ÖZCAN TSO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.