VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 13 MART ÇARŞAMBA

13 Mart 2019

....................

1- Seben ilçesi Gerenözü köyü halkından, (merhum) Cemal ÖZTÜRK’ün eşi, emekli öğretmen Celal ÖZTÜRK, Raşide KURAN ve Şahide ÖZTÜRK’ün anneleri; HATİCE ÖZTÜRK hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Bilal Habeşi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yukarısoku Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2- Sazakiçi Yayladınlar köyü halkından, (merhum) Ahmet ÇAYLAK’ın eşi, Makbule ORHAN, Neslihan KARATAŞ, Mahmure ÇAYLAK, Cevat ÇAYLAK, Messure KARAAĞAÇ ve Emine ŞEN’in anneleri; HATİCE ÇAYLAK hakkın rahmetien kavuştu. Cenazesi bugün Sazakiçi Yayladınlar köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Kuzörenemirler köyü halkından, Emine ACAR’ın eşi, Emine KABADAYI, Kadir ACAR ve (merhum) İsmail ACAR’ın babaları, Bedrettin KABADAYI ve Yasin ACAR’ın dedeleri, Ali ACAR’ın amcası; SEYİT AHMET ACAR hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kuzörenemirler köyü mezarlığına defnedilecektir.

4-Seyit Mahallesi halkından, Tükenmez ve Semra ASLAN’ın kızı, Ali KOÇAK’ın torunu, Umur CAN’ın yeğeni; YÜKSEL ASLAN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Doğancı Mahallesi caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.