VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İL GENEL MECLİSİNDE İTTİFAK SÖZ KONUSU DEĞİL"

12 Mart 2019

.........................

Belediye Seçimlerine Cumhur İttifakı ile girecek olan MHP, İl Genel Meclisinde seçime kendi adayları ile giriyor. Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, “Belediye de bir ittifakımız var. Fakat bu ittifak İl Genel Meclisi için söz konusu değildir. Biz bu alanda seçime Partimiz ve kendi adaylarımızla giriyoruz ve iddialıyız” dedi.

 Merkez İlçe Başkanlığı sorumluluğunda ki İl Genel Meclisi çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ederken, İl Genel Meclisi seçimlerinde ittifak olmadığını belirten Artuç yaptığı açıklamada, ”Belediye de bir ittifakımız var. Fakat bu ittifak İl Genel Meclisi için söz konusu değildir. Biz bu alanda seçime Partimiz ve kendi adaylarımızla giriyoruz ve iddialıyız. dedi.

“GİTTİĞİMİZ HER YERDE BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖRÜYORUZ”

Artuç açıklamasına şöyle devam etti, ”İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımızın her biri çok kıymetli insanlar. Bolu'nun tanınmış ve her biri kendi alanında sevilen sayılan kişiler. Şahsi görüşüm İl Genel Meclisi Adayı Müteaahit, İş Adamı ya da kalbur üstü olarak tabir ettiğimiz  kişiler olmamalı.

 İl Genel Meclis Üyesi muhtarlar ve Valilik ile ortak çalışma kabiliyetine sahip olan, ziraat alanında donanımlı, köyde yetişmiş, tarım ve hayvancılığı bilen seçkin kişilerden olmalı. Bizim adaylarımızın bu profile ve özelliklere uygun olduğunu ve Bolu için sorunların çözüm noktasında son derece etkili olacaklarını gönül rahatlığı ile seçmenlerimize anlatabiliyoruz. Büyük bir teveccüh görüyoruz gittiğimiz her yerde. İnşallah İl Genel Meclisinde ipi göğüsleyen taraf biz olacağız.” Ayşe Songül Erhan

  • "İL GENEL MECLİSİNDE İTTİFAK SÖZ KONUSU DEĞİL"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.