VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇLERDEN METİN'E BÜYÜK DESTEK

12 Mart 2019

.................................

 

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Karaçayır Parkı’nda gençlerle buluştu. Gençlere Bolu’nun üniversite şehri olduğundan bahseden Metin, “30 bin öğrencinin ve Bolu halkının sorunlarını görmezden gelmemiz mümkün değil. Başta ulaşım problemi olmak üzere tüm sorunları tek tek çözeceğiz.” dedi.

Fatih Metin, seçim çalışmalarını Atatürk Orman Parkı’nda ve Karaçayır Parkı’nda vakit geçirenlerin desteğini alarak sürdürdü. AK Parti’nin Bolu’ya kazandırdığı iki önemli parkı eşiyle birlikte gezen Metin, güneşli havayı fırsat bilerek vakit geçiren ailelerden ve öğrencilerden büyük destek gördü.

 SORUNLARI TEK TEK ÇÖZECEĞİZ

Metin, çimenlerin üzerine oturarak gençlerle birlikte sohbet etti Metin, “30 bin öğrencinin ve Bolu halkının sorunlarını görmezden gelmemiz mümkün değil. Başka ulaşım problemi olmak üzere tüm sorunları tek tek çözeceğiz.” diye konuştu. Metin daha sonra bir grup gencin yanına giderek birlikte voleybol oynadı.

 “CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Metin’in birebir görüştüğü gençlerden, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi Furkan Polat yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın yanındayız. İnsanlar, gençler araştırırsa konunun ne olduğunu bilir. Bir slogan var; yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diye. AK Parti’nin yaptıkları da yapacakları da ortada fazla söze gerek yok” sözleriyle Cumhur İttifakı’na açık destek verdi.

 “MİLLİYETÇİLİK VE VATANSEVERLİK DENİNCE AKLA CUMHUR İTTİFAKI GELİYOR”

Bilgisayar Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Ogün Özgün de “Milliyetçilik ve vatanseverlik işin içine girince akla Cumhur İttifakı geliyor. Yerel seçimlere bakınca belediyecilik hizmetlerine bakılması gerekiyor. Bu konuda da AK Parti’nin yabana atılmaması gerekiyor.” dedi. Özgün, her iki ittifak adaylarının açıkladığı projelerini de değerlendirerek, “Her iki adayın da projeleri var. Ama işte önemli olan hangisinin hayata geçirebileceği, bu da açık; Fatih Metin.” diye konuştu.

 “MHP’LİYİM, CUMHUR İTTİFAKI’NI DESTEKLİYORUM”

MHP’li olduğunu söyleyen Bankacılık bölümü öğrencisi İlayda Gasel ise “Genel olarak Cumhur İttifakı’nı destekliyorum. Ben MHP’liyim. Ankara’da oturuyorum. Ankara yoğun AK Partili. Devlet olarak her şeyi öngören, çevreyi ve güvenliği sağlayan bir parti… Olumlu buluyorum. Şuan yapmayı taahhüt ettiklerini de yapabileceğine inanıyorum.” dedi. Gasel, Fatih Metin’in projelerini de değerlendirerek “Projelerinin hepsi çok iyi, hepsini okudum. Özellikle ulaşım, yurt ve kampüs çevresine ATM konusu gerçekleştirse çok mutlu oluruz” diye konuştu.

 “FATİH BEYİN BOLU İÇİN İYİ BİR ADAY OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Fatih Metin’in Bolu için doğru bir aday olduğunu belirten Hemşirelik bölümü öğrencisi Ayşe Uysal ise, “Fatih beyin Bolu için iyi bir aday olduğunu düşünüyorum. Daha önce de karşılaşmıştık. Anlattıkları, projeleri çok güzel… Seçimi kazanır ve biz gitmeden güzel bir konser düzenlerse çok seviniriz.” ifadelerini kullandı.

 “ÜLKÜ OCAKLARI ÜYESİYİM, FATİH BAŞKANIN ARKASINDAYIM”

İlahiyat Öğrencisi Mustafa Akbaş, “Ülkü Ocakları Üyesiyim. Küçüklüğümden beri ülkücüyüm. Şuan Cumhur İttifakı var. Cumhur İttifakı’nı destekliyorum. Fatih başkanın arkasındayım” dedi. Akbaş daha önce Metin’in kaldığı yurdu ziyaret ettiğini de belirterek, “O zaman ulaşımla ilgili sıkıntıları çözeceğini söylemişti. En büyük sıkıntımız ulaşım. Bu konuda kendisine güveniyoruz” diye konuştu. Ayşe Songül Erhan

  • GENÇLERDEN METİN'E BÜYÜK DESTEK
  • GENÇLERDEN METİN'E BÜYÜK DESTEK
  • GENÇLERDEN METİN'E BÜYÜK DESTEK
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.