VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EV VE SAMANLIK YANDI, EVDEKİ PARALAR KURTARILDI

11 Mart 2019

.................

Bolu'da, 3 kişilik ailenin yaşadığı ev ile bitişiğinde bulunan ahır ve samanlık çıkan yangında kullanılamaz hale gelirken, aile bireyleri tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Yangında evin oğlu Emre Özay'ın düğünü için biriktirildiği öğrenilen 16 bin TL para itfaiye ekibi tarafından zarar görmeden kurtarılarak teslim edildi. 
 

Edinilen bilgiye göre, yangın, saat 23.30 sıralarında Çıkınlar Mahallesi Yamaklar Sokak'ta meydana geldi. Yusuf Özay'ın(59) eşi Makbule(56) ve oğlu Emre Özay ile birlikte yaşadığı 2 katlı ahşap evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 
 

2 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ
Yangın kısa sürede evin bitişiğinde bulunan ahır ve samanlığa da sıçradı. Yangını fark eden Yusuf Özay eşi ve oğlunu da alarak dışarı çıktı. Durum, itfaiye ekiplerine de haber verildi. Aile, ahırda bulunan 2 büyükbaş hayvanı da yangından zarar görmeden dışarı çıkardı. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti. Mahalleli de endişe içinde yangını izlerken, ağlayan Makbule Özay'ı teskin etmeye çalıştı. Polis, yangının olduğu sokakta toplanan meraklı kalabalığı uzaklaştırdı. Yangın yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Yusuf, Makbule ve Emre Özay tedbir amaçlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. 

DÜĞÜN PARASI İÇİN BİRİKTİRDİKLERİ 16 BİN TL'Yİ İTFAİYE KURTARDI 
Bu arada evin sahibi Yusuf Özay, yangın sırasında oğlu Emre Özay'ın yazın yapılması planlanan düğünü için biriktirdiği bir miktar paranın evde olduğu söyledi. Eve giren itfaiye ekibi tarif üzerine evdeki 16 bin TL'yi kurtardı. Para polis eşliğinde tutanak tutularak Yusuf ve Makbule çiftinin yangın haberini alıp gelen kızına teslim edildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

 

2 yorum yapılmış
  • Adilkara
    11 Mart 2019 • 10:38
    Üzüldüm gariban aile Allah yardımcısı olsun
  • YapmaKarde
    11 Mart 2019 • 16:42
    Allah yardımcınız olsun. Ama parayı neden evde saklıyorsun be kardeşim? Ya emeğine zarar gelseydi o kadar çaba sarf etmişsin ya paralar yansaydı? Banka hesabı kullanmayı öğrenin be kardeşlerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.