VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"AK PARTİ BELEDİYECİLİKTE MARKADIR"

10 Mart 2019

......................

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, “AK Parti belediyecilikte markadır. Belediyecilik bizim işimizdir” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında İskilip Sorgun Köyü Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Metin’e 25.-26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert’te destek verdi.

Çok sayıda Sorgunlu’nun katılımıyla gerçekleşen buluşmada Eski İstanbul Milletvekili Sert,  Sorgunlulara Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ve ülkenin bekası için Cumhur İttifakı’nın seçimden başarıyla çıkması gerektiğini anlatarak Fatih Metin’e destek istedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin de Sert’in ardından Sorgunlulara hitap etti. Metin, Bolu’da yaşan Sorgunlulara ilke ilke benimsediği belediyecilik anlayışını ve projelerini anlatarak soruları yanıtladı.

"HERŞEYDEN HABERİNİZ OLACAK"
Katılımcılık, eşitlik, şeffaflık gibi ilkelerini tek tek anlatan Metin, Türkiye’de ulusal kalkınmanın yerelden başlayacağını belirterek, “Dolayısıyla AK Parti belediyecilikte markadır. Belediyecilik bizim işimizdir. Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile her şeyden haberiniz olacak” dedi.
Metin, daha sonra İskilip Sorgun Köyü Derneği üyelerine gönüle dokunan projelerini anlatarak soruları yanıtladı.

  • "AK PARTİ BELEDİYECİLİKTE MARKADIR"
  • "AK PARTİ BELEDİYECİLİKTE MARKADIR"
  • "AK PARTİ BELEDİYECİLİKTE MARKADIR"
1 yorum yapılmış
  • Arifyldrm
    11 Mart 2019 • 04:24
    Boluya siz ve ibrahim hocam gibi hakkı hukuku gözeten başkanlar gerekir yıllarca bu partinin sayesinse makam sahibi olup sonraba perde akasında pkk fetö ve birsürü şer odaklarıyla birlik olanlarla iş biliği yapanlar var
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.