VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SOYLU'DAN YILMAZ'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

9 Mart 2019

....................

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyük coşku içinde geçen Bolu mitinginde, Bolu Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz'la ilgili çarpıcı sözlere imza attı. Soylu, “Alaaddin abi tam 15 yıldır sıtkı sadakatle hizmet etti. İyi bildiğim bir özelliği var mert adamdır, lafını esirgemez ama milletine de hizmetkardır. Cumhurbaşkanımızın da kadim dostudur" ifadeleri kullandı. 

Yerel seçim çalışmaları için Bolu'ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kent Meydanı'nda yaptığı konuşmada terör örgütlerine sert mesajlar gönderirken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hakkında, “Alaaddin abi tam 15 yıldır sıtkı sadakatle hizmet etti. İyi bildiğim bir özelliği var mert adamdır, lafını esirgemez ama milletine de hizmetkardır. Cumhurbaşkanımızın da kadim dostudur. Konuşmasında ‘15 yıl Bolu’ya hizmet ettim, büyük bir şeref, büyük bir onurdur’ dedi. Allah herkese böyle Şerefler nasip etsin, Milletine hizmetkar olabilecek şerefler nasip etsin.’ Yüzünün akıyla da bugün buradadır bizimle beraberdir, bizimle omuz omuza kol koladır" dedi. 

"TECRÜBESİNDEN İSTİFADE EDİLECEKTİR"
"Kendisine minnet ve şükran duyuyor, teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da tecrübesi, bilgisi, her şeyi ile sadece burada değil, ihtiyaç duyulduğu her yerde kendisinden istifade edilecektir. Bazen bir cümle büyük bir eğriyi doğrultur, bazen bir cümle bir Milleti ayağa kaldırır, bazen bir cümle bir yanlıştan döndürür, tecrübe böyle bir şeydir milleti halkı tanımaktır”
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, AK Parti davasına ölene kadar çalışmakta onur ve gurur duyduğunu söyledi. 

1 yorum yapılmış
  • zbolulu
    9 Mart 2019 • 03:03
    VALLA DOGRUMERT YİGİTTİ ONUN İÇİN BAKANIM BİZAMET ŞU ABİN YAPTI BORÇLARI ÖDEDE BORÇLU GİTMESİN YAZIK
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.