VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 9 MART CUMARTESİ

9 Mart 2019

.........................

1-Sazakiçi Bünüş köyü halkından Necati ÖZDEMİR’in eşi, Selami, Beratiye, Recai, Mustafa ve Rahmi ÖZDEMİR’in anneleri AYŞE ÖZDEMİR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bünüş köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Aşağı Çamlı köyü halkından Halil DUMAN’ın eşi, Rıdvan, Fatih ve Hüseyin DUMAN’ın anneleri, Nihat YERLİKAYA, Bedir İLTER ve (Merhum) Cemalettin YERLİKAYA’nın kardeşi HAMİYET DUMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aşağı Çamlı köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Çukurören köyü halkından Mürvet ÇETİNKAYA’nın eşi, Nazım, (Merhum) Cevat ÇETİNKAYA ve Müşerref TOPÇU’nun babaları, Zeynep, Songül ÇETİNKAYA ve Selami TOPÇU’nun kayınpederi AHMET ÇETİNKAYA Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çukurören köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Sümer mahallesi halkından Kadriye USLU’nun eşi, Hacer, Aysel ve Sami USLU’nun babaları ARİF USLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Samat köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

5-(Merhum) İsmail MENEKŞE’nin eşi, Şenay ERDOĞAN, Tülay CANBEK, Sunal Menekşe, Hacer AYKUL, Zehra GÖLPINAR ve Kemal MENEKŞE’nin anneleri, Çetin ERDOĞAN, Erkan CANBEK ve Elvan MENEKŞE’nin kayınvalidesi, Elif, Eda, Candaş, Pia ve PAMİR’in anneanneleri, Kayra MENEKŞE’nin babaannesi NURHAN MENEKŞE Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • EmruhAtalay
    9 Mart 2019 • 07:48
    Allah rahmet eyleye.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.