VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"SANATÇILARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

7 Mart 2019

...............................

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın Ahşap Atölyesi kursiyerleri tarafından yapılan “Ahşap Oyma ve Naht Sergisi” ne katıldı.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren, Tanju Özcan Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde açılan ahşap oyma ve naht sergisine katıldı. Bolu Belediyesi Bolu Araştırmaları Merkezi Sorumlusu İsmail Şentürk öncülüğünde BOLMEK Ahşap Atölyesi kursiyerlerinin hazırladığı serginin çok özel bir sergi olduğunu belirten Özcan,

 “Bundan sonra bu çalışmalar hızla ilerleyecek. İsmail Şentürk gibi değerli sanatçılarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.  Kültür ve Sanat konusundaki çalışmaları yaygınlaştırarak devam ettireceğiz Allah bize bu görevi nasip ederse. Serginin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum inşallah devamı da olacak. Fiziki olarak daha büyük bir mekanlarda da bu sergilerde buluşmak üzere "ifadelerini kullandı.

Serginin açılışı gerçekleştikten sonra Özcan, tek tek el emeği ile işlenmiş ahşap oymaları  inceleyerek Bolu Belediyesi Bolu Araştırmaları Sorumlusu İsmail Şentürk'ten eserler hakkında bilgi aldı.

  • "SANATÇILARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ"
  • "SANATÇILARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ"
  • "SANATÇILARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ"
  • "SANATÇILARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ"
2 yorum yapılmış
  • HasanBey
    7 Mart 2019 • 03:37
    tanju bey keşke o tabloda yazan yazıyı okuyabilseydim diyormu
  • Melungeon14
    8 Mart 2019 • 23:22
    Ne oluyor okuyunca cennetemi gidiyon.insan olmadıktan sonra çalıp çırptıktan sonra Hak hukuk kul hakkı yedidikten sonra.okusan ne okumasan ne.ilk önce okuduğunu yapacan..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.