VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN TANJU ÖZCAN'A SERT SÖZLER

5 Mart 2019

......................

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Köroğlu Televizyonu canlı yayınında gazeteciler Caner Güngör ve Bülent Velioğlu'nun sorularını yanıtladı. Metin, rakibi CHP adayı Tanju Özcan'la ilgili, "CHP’nin adayına baktığımızda kürsüden konuşmakla bu işler olmuyor ki. Kürsüden hak savunma olmaz, sahada hak savunma olur. Bolu’ya bir kuruş faydan oldu mu? bir çivi çaktın mı? Bir taş üstüne taş koydun mu? hayır. Eee laf üreten değil iş üretene bakılması lazım" dedi. 

Yerel seçimlere 25 gün kala adaylar seçim çalışmalarını hızlandırırken, Cumhur İttifakı'nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Siyaset Arenası programında gazeteciler Caner Güngör ve Bülent Velioğlu'nun sorularını yanıtladı . 

"CHP ADAYI HER YERE ADAY"
Fatih Metin, "Parti birinci aday ikinci derecede önemli. Bolu’nun bana vermiş olduğu bir kariyer var. Partim AK Parti, liderim Recep Tayyip Erdoğan ve ben Fatih Metin. Tabi ki takdir vatandaşların ama şu şekilde bakmalarını istiyorum bir tarafta AK Parti MHP Cumhur ittifakı, diğer tarafta CHP HDP İYİ parti ittifakı. CHP'nin adayı belli, her yere aday. Kongrede tek aday, milletvekilliğinde tek aday, belediye başkanlığında tek aday her tarafı tutuyor."

"CHP ADAYI NE YAPMIŞ"
"Bana soruyorlar Fatih Metin ne yaptı diye. Bolu için yaptıklarım ortada seçime kadar da anlatmaya devam edeceğim. Biri de çıkıp sorsun CHP’nin adayı ne yaptın diye. CHP’nin adayı da buna bir cevap versin. Yani kürsüye çıkıp neyi savunmuş, böyle bir şey de var. Kardeşim bizim arkamızda aslanlar gibi milletvekillerimiz var, Bolu’dan ilk kadın milletvekilimiz var Avukat Arzu Hanım Bolu’nun her yerde hakkını savunan biri, Fehmi Küpçü müthiş bir kariyeri bir çevresi var."

"LAF ÜSTÜNE LAF KOYAN DEĞİL TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN"
"CHP’nin adayına baktığımızda kürsüden konuşmakla bu işler olmuyor ki. Kürsüden hak savunma olmaz, sahada hak savunma olur. Bolu’nun hakkını savunacaksan gidip bakanlıklarda kavga dövüş ödenek çıkartacaksın, bir kuruş ödenek çıkarmış mı? Bolu’ya bir kuruş faydan oldu mu, bir çivi çaktın mı? Bir taş üstüne taş koydun mu, hayır. Eee laf üreten değil iş üretene bakılması lazım. Laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyana bakılması lazım. Vatandaşında CHP adayını buna göre değerlendirmesi lazım."

"SEN KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYISIN"
"PKK ile beraber yürüyen bir CHP’nin bugün ülkeye ne gibi bir faydası olabilir. 'Ben partimin her ilkesine bağlı bir adayım partim ayrı düşünür ben ayrı düşünürüm' diye bir olay olamaz. Partisi adına bir gün FETÖ’den bir gün PKK’dan yana oluyoruz diye yakınıyor. Burada ikiyüzlülük yapmayacaksın, eğer CHP’nin ilke ve politikalarına bağlı bir adaysan kendini ayırmayacaksın. Sen CHP’nin Kemal Kılıçdaroğlu’nun adayısın."

"BİR PROBLEM VARSA BİZ ÇÖZERİZ"
"Biz AK Partiyiz siz CHP, fark burada. Vatandaşın bu farkı görüp buna göre hareket etmesi gerekiyor. Bir problem varsa bunu biz çözeriz, bize güvenmeye devam etsinler."

2 yorum yapılmış
  • Murat
    5 Mart 2019 • 13:16
    Madem proplem yok neden adaysınız medem proplem var mevcud belediye sizin belediyeniz neden çözüme goturemediniz okdar saydınız sorunları bakan yardımcılığı yaptığınız dönemlerde dahil bu sureye
  • Faruk
    5 Mart 2019 • 21:42
    Tanju Özcan i Kılıçdaroğlu değil bolu halki aday yapti bi yerleee getirdi Bolu'da ak partli ve diger insanlar aladdin yılmaz i istiyor du ama seni kim aday yapti cok iyi biliyor sun sayın Fatih metin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.