VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 PUANI ÖZLEMİŞİZ....

3 Mart 2019

........................

 
Boluspor galibiyet hasretine kend evinde İstanbulspor'u 2-1 yenerek son verdi Kırmızı beyazlı ilk yarıda rakibine oranla daha iyi bir futbol ortaya koyan ekibimiz bu devrede attığı goller ile mücadeleyi 2-1 kazanmasını bildi. Goller Bentley ve Ümit Kurt’tan geldi.
Maça iyi başlayan Boluspor 3. Dakikada Bentley ile 1-0 öne geçti. Önceki maçlara oranla mücadeleye daha hırslı başlayan ekibimiz uzun süre kazanamamanın verdiği psikoloji ile zaman zaman sıkıntılar yaşasa da ilk devrede rakibine oranla daha istekli ve arzulu olan taraftı. Konuk ekibin tartışmalı penaltı kararı sonrası ekibimiz İstanbulspor kalecisi Alperen’in hatasını iyi değerlendiren Ümit Kurt2un golü ile yeniden öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
 
RAKİP SON BÖLÜMDE ETKİLİ OLDU
İkinci yarıya da iyi başlayan Boluspor zaman zaman kalesinde önemli pozisyonlar yaşasa da Mustafa Durak’ın kaçırdığı net pozisyon ve sonradan oyuna giren Hayrullah’ın direkten dönen pozisyon farkın ikiye çıkmasına engel oldu. Bu devrenin son bölümlerinde oyunun hâkimiyetini İstanbulspor’a kaptıran Boluspor bu kez savunmada hata yapmayınca mücadele 2-1 Boluspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
 
Haftalar sonra aldığı galibiyet ile rahat bir nefes alan ekibimiz puanını 35’e çıkartarak Play-off iddiasını da sürdürdü. Kırmızı beyazlılar önümüzdeki hafta deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak.      
2 yorum yapılmış
  • boluluhaluk
    3 Mart 2019 • 12:07
    Teknik Direktörlerin kurtuluşu; Süper lig'de Bursaspor,1 lig de Boluspor'un kazanması bu hafta kurtuluş günü oldu bence, Bursaspor ve Boluspor bu haftanın hocaların kazanması biraz rahatlattı kendilerini?????Haftaya ve diğer haftalara bakacağız ve göreceğiz ANYA'YI KONYA'YI HE HE HE HE ÇOK GÜLDÜM??????????
  • AHMETHNAL
    4 Mart 2019 • 00:04
    Bolu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.