VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 3 MART PAZAR

3 Mart 2019

.............................

 

1-Seben ilçesi Bakırlı köyü halkından (merhum) Ramazan ve Düriye KURUP’un kızı, İlhan NARİN’in eşi, Erhan, Ayşenur ve Fatmanur NARİN’in anneleri MÜNİRE NARİN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben ilçesi Merkez camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Merkez mezarlığına defnedilecektir.

 

 

2-Yumrukaya köyü halkından (Merhum) İsmail ARICAN ve Makbule ARICAN’ın oğlu, Hikmet Zafer ARICAN’ın kardeşi, İrem ve Sinem ARICAN’ın babası FİKRET ARICAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yumrukaya köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

 

3-Sazakiçi Karamanlar köyü halkından (Merhum) İrfan YILMAZ’ın eşi, (Merhum) Müşerref UÇAR, Sadet GÜLER, İmran KARAKÖSE ve İsmet ÖZTOZAN’ın anneleri, Ekrem UÇAR, Yakup GÜLER, Ekrem KARAKÖSE ve Kemal ÖZTOZAN’ın kayınvalidesi NAZİLE YILMAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenezasi bugün Sazakiçi Karamanlar köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Ferhat, Murat ÇAMLIBEL ve Ayşe OFLAZ’ın babaları, Ramazan OFLAZ’ın kayınpederi, Hayriye ve Rabia’nın kardeşi, Cemil ÖZKAN ve Alaattin DİNÇEL’in dayısı MUZAFFER ÇAMLIBEL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer mahallesi Yeni camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kabaklılar mezarlığına defnedilecektir.

 

 

5-Kıbrıscık ilçesi Deveören köyü halkından Erhami KOÇ’un eşi, eski milletvekillerinden İzzet ÇETİN, İsmail ÇETİN ve Mehmetali ÇETİN’in kardeşi SEHER KOÇ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Deveören köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Atalay
    3 Mart 2019 • 05:08
    Allah rahmet eyleye
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.