VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"GÖYNÜK İÇİN ÇALIŞMAK BİZİ GURURLANDIRIYOR"

28 Şubat 2019

.........................

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına devam ediyor. Sıkmadık el bırakmayacağız sloganıyla yola çıkan Kazan, “Taahhütlerimizi yerine getirmekten gurur duyuyoruz. Göynük için çalışmak bizim için bir mutluluktur” dedi.

Çalışmalarına esnaf ziyaretlerinden sonra akşam TOKİ konutlarında devam eden Başkan Kazan söz verip yerine getirdikleri çalışmaları ve projelerini anlattı.

“GÖYNÜK İÇİN ÇALIŞMAK BİZİM İÇİN MUTLULUKTUR”

Göreve geldikleri günden itibaren ulaşıma büyük önem verdiklerini belirten Başkan Kazan, “İlçe girişinden başlayan Gazi Süleyman Paşa Bulvarı yaya kaldırımı ve Çevre Düzenleme Projesini girişimlerimiz sonucunda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yaptık. İlçemize yakışır şehir mobilyaları ile Göynük’ün çehresini değiştirdik. TOKİ Konutlarında görülen ihtiyaç doğrultusunda Ala Konutları ile TOKİ Konutları arasında bulunan belediyemize ait alanda zemin düzeltme ve mıcır serim işlemi sonrası 30 araç kapasiteli araç otoparkını vatandaşlarımızın kullanımına açtık.                     

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilçemiz genelinde başlatılan ağaç, bitki ve çiçek dikimi çalışmaları kapsamında Limoni Selvi dikim çalışmalarımızı da gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde ilçemizde bulunan park, bahçe, refüj, yeşil alan ve muhtelif bölgelerde devam edecek. Sizlerin mutluluğu ve rahatı için bugüne kadar çalıştık Allah nasip ederse çalışmaya da devam edeceğiz. Sizler için Göynük için çalışmak bizim için gururdur büyük mutluluktur” dedi.

 

Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıdan dolayı TOKİ sakinlerine teşekkür eden Başkan Kazan buluşmaların devam edeceğini belirtti. Göynük belediye Başkanı Başkan Kazan daha sonra çalışmalarına resmi kurum ziyaretleriyle devam etti.

  • "GÖYNÜK İÇİN ÇALIŞMAK BİZİ GURURLANDIRIYOR"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.