VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'A MORAL OLAN SÖZLER...

27 Şubat 2019

..........................

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, projelerini anlattı. Bir esnafın, ""Kaç seçimdir tüm oyumu Ak Parti'ye veriyordum. Bu sefer oyumu size vereceğim. Bunu da kendilerine söyledim" sözleri üzerine büyük moral buldu.

31 Mart seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, partililerle birlikte sanayi sitesine çıkartma yaptı. 12 sayfadan oluşan proje gazetesi işyerlerine dağıtılırken, Özcan, gerçekleştireceği projeleri teker teker anlattı. Sanayi esnafının büyük ilgi gösterdiği Özcan, esnafların sıkıntılarını dinledi. Esnafını üzen bir belediye başkanı olmayacağını dile getiren Özcan, Bolu'yu el birliği ile ortak akılla yöneteceklerini açıkladı. 

BAKAN'A SÖYLEDİKLERİNİ ÖZCAN'A ANLATTI... 
Tanju Özcan'a destek vereceklerini belirten esnaflar, "Kaç seçimdir tüm oyumu Ak Parti'ye veriyordum. Geçtiğimiz gün bakan geldiğinde kendisine bizzat söyledim. 'Bugüne kadar sanayiye bir kez bile gelmediniz. Bugün neden geldiniz? Kaybedeceğinizi anladınız o nedenle geldiniz tabi' dedim. Bende 7 tane oy var. Bu sefer oyumu size vereceğim. Bunu da kendilerine söyledim" diye konuştu.

 

4 yorum yapılmış
  • Erdemli
    27 Şubat 2019 • 21:50
    Bu günlere kolay gelinmesi. Reis BOLU' ya geldiği günün ertesinde bu vatandaşı bulun ne diyecek, 1 kişi giderse 10 kişi gelir unutmamak lazım. Her zaman sağ duyu zafere ulaşır.
  • Burak
    28 Şubat 2019 • 15:34
    Erdemli kardeş ne diyon sen hayırdır biz duzceliyiz sözümüz birdir rahat ol sen bugün neyse yarında onu konuşuruz o vatandaş benim babam ....!!!
  • yazamazsnz
    27 Şubat 2019 • 23:59
    hadi Ak Partiyi yere goge sıgdıramayanlar bu sanayı esnafının dedıklerım nede 2 satır yorum yazsanızya..
  • Yuksel14
    2 Mart 2019 • 11:42
    Kardeş düzceliyse doğrudur..onlar sözünde durur...demek oda ne yapsın.her seçim durmak yok yola devam diyorlar..bir türlü yolun sonunuda getiremiyorlar.millet artık aynı sözlerden bıkmaya başladı heralde..şimdiye kadar.mozot ucuz olması lazım.geçim iyi olması lazımdı ..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.