VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KADIN ADAYLAR BİR ARAYA GELDİ

27 Şubat 2019

....................

31 Mart mahalli ve idari seçimler için muhtarlığı Bolu'da aday olacak kadın adaylar çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kadın adaylar dayanışma için bir araya geldi. 

Bolu Takip Gazetesi'nen Erol Değirmenci'nin haberine göre, Seçim çalışmaları hakkında karşılık fikir alışverişi için bir araya gelen Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Yıldız, İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ünsal Toylan, Tabaklar Mahallesi Muhtar Adayı Selen Yılmaz, Karamanlı Mahallesi Muhtar Adayı Nilgün Pulatlı Şahin, Yaşamkent Mahallesi Muhtar Adayı Derya Bayar, Akpınar Mahallesi Muhtar Adayı Gülnaz Pekşen, Alpağut Bey Mahallesi Muhtar Adayı Ayten Tenekeci, Alpağut Mahallesi Muhtar Adayı Sema Bostancı, Sağlık Mahallesi Muhtar Adayı Nuray İlhan seçim sürecini değerlendirdi.

“MAHALLERİMİZ KADIN ELİ DEĞİNCE GÜZELLEŞECEK”
Kadın muhtar adayları adına konuşan İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ünsal Toylan, mahallelerine kadın eli değmesi gerektiğini anlatarak, “Biz kadın muhtar adayları olarak mahallelerimize artık kadın eli değmesi gerektiğini düşünüyoruz. Muhtarlık önemli bir makam ve vatandaşın sorunlarının çözülmesindeki ilk basamak. Biz tüm vatandaşlarımızın kadın muhtar adaylarına daha olumlu, sıcakkanlı yaklaşacağını düşünüyoruz. Aynı zamanda kadınlar olarak vatandaşlarımızın sorunlarına daha duygusal yaklaşabiliriz. Bir anne, abla olarak vatandaşlarımızın sorunları ile yakından ilgilenebiliriz. Öte yandan muhtarlık görevini bizler ek iş olarak yapmayacağız. Bu makamı biz para kazanmak için değil, vatandaşımıza hizmet etmek için istiyoruz. Mahallerimiz kadın eli değince güzelleşecek. Vatandaşlarımız bundan emin olabilirler” dedi.

“SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZI DAYANIŞMA İÇİNDE YÜRÜTÜYORUZ”
Seçim çalışmalarını kadın muhtar adayları olarak dayanışma içinde yürüttüklerinin altını çizen Toylan, “Biz kadınlar olarak çalışmalarımızda birbirimize karşı elimizden geldiğince pozitif yönde yardım ediyoruz. Ev ziyaretlerimizde eğer o hanede başka bir mahallede yaşayan bir arkadaşımız olduğunu görürsek kadın adaylarımıza oy atması yönünde çalışmalar yapıyoruz. Seçim çalışmalarımızı dayanışma içinde yürütüyoruz. Birbirimizle sık sık konuşup çeşitli konularda istişarelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

ORTAK PROJE YAPMAK İSTİYORLAR
Kadın muhtar adayları olarak seçilmeleri halinde vatandaşların istekleri doğrultusunda ortak bir proje yapmayı düşündüklerini söyleyen Toylan, “Seçim çalışmalarımızda vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Dertlerini ve isteklerini dinliyoruz. Özellikle kadınlardan bir sosyal tesis isteği geliyor. Sadece kadınlarımızın yararlanabileceği, oturup sohbet edeceği, çalışabileceği bir sosyal tesis planlıyoruz. Seçilmemiz halinde kadın muhtarlar olarak böyle bir şeyi vatandaşımıza kazandırmayı çok isteriz” şeklinde konuştu.
Kaynak: Erol Değirmenci - Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • GLYZMAHALLESMUHTARADAYIOUZCAN
    27 Şubat 2019 • 10:58
    Öncelikle bayan aday arkadaşlara başarılar diliyorum umarım bu dayanışmaları süreklilik arz eder bir kismi seçilip diğerleri secilemediginde elini eteğini çekmez bu erkek adaylar içinde geçerli hizmette yarışmak çok güzel ama bazen isimsiz kahramanlarda vardır bu kosusturmacanin içinde rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah hayırlı ise olsun ablalarım başarılar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.