VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN GENÇLERLE HORON TEPTİ

25 Şubat 2019

...................

Cumhur İttifakının AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, ilk defa oy kullanacak genç seçmenlere çağrıda bulundu. Metin, “İlk Oy Hareketi Çadırı”nda bir araya geldiği gençlere kullanılacak her oyun önemli olduğunu anlatarak, “Bir oy demeyin, bir oyla ülkeler yıkılmış, ülkeler kurulmuştur. O nedenle bir oy çok önemlidir” dedi. Metin gençlerle horon teperek keyifli anlar yaşadı...

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Kent Meydanı’nda kurulan ve araştırmacı yazar Abdurrahman Uzun’un da Bolulu gençlerle buluştuğu “İlk Oy Hareketi Çadırı”nı ziyaret etti.
 

“BİR OYLA ÜLKELER YIKILMIŞ, ÜLKELER KURULMUŞTUR”
Bolulu genç seçmenlerden büyük ilgi gören “İlk Oy Hareketi Çadırı”nda ilk defa oy kullanılacak gençlerle buluşan Metin, geç seçmenlerle sohbet ederek kullanacakları oyun önemini anlattı.
Ülke olarak önemli bir seçimin arifesinde olduklarını söyleyen Metin, genç seçmenlere kullanılacak her oyun önemli olduğunu vurgulayarak, “Bir oy demeyin, bir oyla ülkeler yıkılmış, ülkeler kurulmuştur. O nedenle bir oy çok önemlidir. Bu sene 1 buçuk milyon genç kardeşimiz ilk oyunu kullanacak. Dolayısıyla tüm Türkiye’de ilk defa oy kullanacak kardeşlerimizin bilinçlendirilmesi ve demokrasi anlamında, ülkenin siyasi geleceği anlamında çok önemlidir.” dedi.
 

GENÇLERLE HORON TEPTİ
Gençlerin sorularını da yanıtlayan Metin daha sonra ise gençlerle birlikte horon çekti. Gençlerin isteği üzerine çadırın dışına çıkan ve gençlerle horon teperek günün yorgunluğunu atan Metin’e çevredekiler de alkışlarla destek verdi.

  • FATİH METİN GENÇLERLE HORON TEPTİ
  • FATİH METİN GENÇLERLE HORON TEPTİ
  • FATİH METİN GENÇLERLE HORON TEPTİ
1 yorum yapılmış
  • Tarkstn
    25 Şubat 2019 • 06:25
    EYT mhp ittifaka itdi ama boluda binlerce eyt var ailesiyle 10binler eyt yüzünden fatih bey de boluda yara alabilir akp bin eytlileri dikkate almalı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.