VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKAN MÜJDEYİ BOLU'DAN VERDİ...

25 Şubat 2019

...................

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Şunun müjdesini veriyorum; arkadaşlarımız resimleri yolladılar. Antarktika'da geçici bilim üssümüzü kurduk." dedi.

Bakan Mustafa Varank, Bolu'da Gençlik Kolları Seçim Standı'nı ziyaret etti. Burada açıklama yapan Varank, seçim çalışmaları kaps amında kente geldiklerini söyledi. 

"GENÇLERİMİZE ULAŞMALIYIZ"
Yerel seçimlerde 1 milyona yakın gencin ilk defa oy kullanacağını aktaran Varank "Bu gençlerimize bizim ulaşmamız lazım. Hem bu stantlarla onlara ulaşmaya çalışılıyor hem de ev ziyaretleriyle belediyecilik vizyonumuz anlatılmaya çalışılıyor." diye konuştu.

"ÇOK GURURLANDIRAN TABLO"
Bakan Varank, Bolu'dan bir müjde vermek istediğini dile getirerek, şunları kaydetti:
"Bizim Antarktika'ya bilim üssü kurma projemiz var. Bu da sayın Cumhurbaşkanımızın vizyoner siyaset anlayışıyla ortaya konmuş bir proje. Bilim insanlarımız, 3. bilim seferlerini şu anda Antarktika'ya düzenliyor. Bizim Antarktika anlaşmalar sisteminde söz sahibi olup orada kalıcı bir üs kurmamız için bu bilim seferlerinin yapılması ve orada geçici bir üs kurma faaliyetinin gerçekleştirilmesi gerekiyordu. 

"GURURLANDIRAN TABLO"
Şunun müjdesini veriyorum; arkadaşlarımız resimleri yolladılar. Antarktika'da geçici bilim üssümüzü kurduk. Çok gururlandıran bir tablo var. Bayrağımızı oralarda dalgalandırmak, sancağımızı dalgalandırmak bizler için gurur verici. Ayrıca oldukça meşakkatli bir süreç, bilim insanlarımıza da teşekkürlerimizi yolluyoruz. Nasıl eziyet çektiklerini, nasıl fırtınaya tutulduklarını bana telefonda da anlattılar. Ülkemize hayırlı olsun inşallah." 

 

  • BAKAN MÜJDEYİ BOLU'DAN VERDİ...
  • BAKAN MÜJDEYİ BOLU'DAN VERDİ...
  • BAKAN MÜJDEYİ BOLU'DAN VERDİ...
1 yorum yapılmış
  • Yfaruk
    26 Şubat 2019 • 09:04
    Tanju korkusu uzay a çıkaracak gelmeyen bakan bakmayan kalmadi tanju Özcan korkusundan geliyor bu bakanlar ne yani tanju Özcan kazanirsa yapilmicakmi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.