VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN O SORUYA NET CEVAP VERDİ

22 Şubat 2019

..................

Haber: Ayşe Songül ERHAN

Köroğlu Televizyonu'nda yayınlanan Siyaset Arenası programında gazeteciler Caner Güngör ve Bülent Velioğlu'nun sorularını yanıtlayan Cumhur İttifakı'nın AK Partili Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, "Bolu Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz'a aranız açık mı?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi. 
 

"ALAADDİN YILMAZ BENİM ABİMDİR"
"Hayır kesinlikle öyle birşey yok. Alaaddin Yılmaz benim abimdir. Sadece benim değil AK Parti'nin abisidir. Kurucu İl Başkanımızdır. 15 yıldır da Bolu'nun çehresini değiştiren kişidir. Bizim onunla en ufak bir problemimizin olması mümkün değildir. Zaman zaman fikir ayrılıklarımız olabilir ama şu anda öyle bir fikir ayrılığımız da yok. Saolsun kendi tecrübelelerini de bize aktardı. Nasihatları oldu, biz de o nasihatlar doğrultusunda projelerimizi hazırladık." 

"BİZLERİ YETİŞTİREN KİŞİDİR"
"Yarım bıraktığı bütün projeleri devam ettireceğiz. Bazı konularda farklı düşünebiliriz ancak bu farklılığı değişik şekillerde yansıltılması yanlıştır. Alaadin bey bizim abimizdir hep de öyle kalacaktır. Bizleri yetiştiren kişidir. Bizlerde onun yükselttiği çıtaya daha yükseğe çıkaetmak içn gece gündüz çalışıyoruz."

2 yorum yapılmış
  • numan
    22 Şubat 2019 • 01:45
    işte bu yüzden kaybedeceksin
  • Olmadi
    23 Şubat 2019 • 09:08
    Abimde sor o zaman sen bu millete ne yaptında kıstırdın de bi de arşiv nasil yandı kim yakti kamara kaydı falan yokmuymuş biz de bilelim fatih bey
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.