VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 22 ŞUBAT CUMA

22 Şubat 2019

.................

 

1-Karaköy mahallesi halkından Müşerref ŞEN’in eşi, (Merhum) Hasan ve Hatice ŞEN’in oğlu, (Merhum) Sezai, Cemil ve Selahattin ŞEN’in abileri, Özcan ve Özkan ŞEN’in babaları, Ali TOSUN’un damadı HULUSİ ŞEN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar mahallesi caminde kılınacak Cuma ve cenaze namazı sonrası Karaköy mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Seben ilçesi Kızık köyü halkından Emine AKTAŞ’ın eşi, Osman, Türkan, Şükran ve Gülcan AKTAŞ’ın babaları, İlker, Yeşim, Onur ve Oktay’ın dedeleri SEFER AKTAŞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kızık yayla caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası yayla mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Kıbrıscık ilçesi Yazıca köyü halkından emekli ormancı (Merhum) Ömer GÜLEN’in eşi, Satılmış GÜLEN, Kemal GÜLEN ve Safiye DURUKAN’ın anneleri, Sema, Seda, Özgür ve Öznur GÜLEN’in babaanneleri, Yasemin ve İlhan DURUKAN’ın anneanneleri SABİHA GÜLEN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Öksüztekke caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.