VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 21 ŞUBAT PERŞEMBE

21 Şubat 2019

.................................

 

1-Seben ilçesi Tepe köyü  Keskinli mahallesi halkından (merhum) Zeyneti ve Arif ŞİMŞEK’in oğlu, Safinaz ŞİMŞEK’in eşi, Özlem KÖROĞLU, Abdullah ŞİMŞEK ve İbadullah ŞİMŞEK’in babaları MEHMET ŞİMŞEK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben merkez caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası merkez mezarlığa defnedilecektir.

 

2-Mudurnu ilçesi Elmacık Dere köyü muhtarı Mehmet YILDIRIM’ın eşi, Müjdat, Tuncay YILDIRIM ve Sağlık İl Müdürlüğü personeli Gülay ÖZVEREN’in anneleri,Ziraat bankası çalışanı Bilgin ÖZVEREN’in kayınvalidesi FATMA YILDIRIM Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Taşkesti Belde camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası belde mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Salıbeyler mahallesi halkından (merhum) Sait ve Hacer TEKİNALP’in oğlu, Şerif TEKİNALP’in eşi,Hacer, Sait , Emine ve Fatih TEKİNALP’in babaları,yukarı çarşı esnaflarından ERCAN TEKİNALP Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Salıbeyler mahalle caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Tabaklar mahallesi halkından, Telekomdan emekli Aytaç ve Nurten PEKCAN’ın oğlu, Nuray ve Nurdan’ın abileri, berber Nurettin VANLIOĞLU’nun yeğeni, Mardin eski il emniyet müdürü LÜTFULLAH UĞUR PEKCAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazasi bugün Amasya Merzifon ilçesi merkez caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası merkez mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.