VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İTTİFAK CEPHESİNDE FLAŞ GELİŞME

15 Şubat 2019

.........................

Bolu'da yerel seçimlerde Cumhur İttifakı tarafları AK Parti ile MHP'nin, AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin ismi altında seçime girip girmeyeceği tartışmaları MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran'ın, "Bolu'da ittifak yok. Genel merkezimizle görüştük ve Bolu merkez ve ilçelerinde kendi adaylarımızla seçime gidiyoruz" sözlerinin ardından son buldu diye düşünülüren, Sözcü Gazetesi son dakika haberi ile Bolu'nın da aralarında olduğu illerde MHP'nin AK Parti adayı lehine çekileceği iddiasında bulundu. 
 

Sözcü Gazetesi'nin internet sitesinde saat 20:38'de Mehmet Andaç imzalı çıkan haber şu şekilde...

AK Parti ve MHP'nin yerel seçimlerde gerçekleştirecekleri Cumhur İttifakı, iller bazında genişliyor. MHP Çanakkale İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hakan Pınar, genel merkez ile görüşmeleri sonucu adaylıktan çekildiğini açıkladı. Önümüzdeki saatlerde Giresun, Bolu, Sinop, Edirne, Kırklareli, Yalova, Zonguldak gibi illerde de ittifak kapsamında MHP'nin adaylarını geri çekeceği öğrenildi.

ÖZHASEKİ VE DURMAZ BİR ARAYA GELDİ
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, bu sabah ikinci kez bir araya gelerek ittifak görüşmesi gerçekleştirdiler. Akşam saatlerinde ise Sadir Durmaz, bazı illerdeki adaylar ile görüştüğünü ve bu adayların geri çekildiklerini söyledi. Durmaz’ın çekilen adaylara ‘ittifaka’ uyulması talimatı verildiği de belirtildi.

İLK İL ÇANAKKALE OLDU
MHP Çanakkale İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hakan Pınar, genel merkez ile görüşmeleri sonucu adaylıktan çekildiğini açıkladı. Pınar, sosyal medya hesabın yaptığı paylaşımda AKP’nin adayını destekleyeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadır Durmaz beyefendinin verdikleri talimatlar doğrultusunda İl Merkezi Belediye Başkanlığında Cumhur İttifakı Adayı Sayın Ayhan Gider desteklenecek olup, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın beyefendinin talimatları doğrultusunda İl Başkanlığı görevine devam etmemiz uygun görülmüştür. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.”

İLERLEYEN SAATLER İFADESİ KULLANILDI
Önümüzdeki saatlerde Giresun, Bolu, Sinop, Edirne, Kırklareli, Yalova, Zonguldak gibi illerde de ittifak kapsamında MHP’nin adaylarını geri çekeceği öğrenildi.

 

1 yorum yapılmış
  • HikmetGren
    15 Şubat 2019 • 12:55
    Bizim için farketmez akp ve mhp de aynı ikiside vatan sevdalısı cumhur ittifakını destekliyorum durmak yok yola devam inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.