VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUHUŞ EVİNE 90 GÜN KAPATMA KARARI...

14 Şubat 2019

...................

Bolu'nun Göynük ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir eve yapılan operasyon sonrası fuhuş yaptıkları belirlenen 3'ü yabancı uyruklu kadın ile 15 erkek gözaltına alınmıştı. Adli işlemler bir yandan devam ederken, Bolu Valiliği Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından alınan karar sonrası baskın yapılan ev 90 gün sürüyle mühürlendi.

Bolu Takip Gazetesi'nden Hakan Aydın'ın haberine göre, Göynük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması sonucu ilçede fuhuşa aracılık ettiği iddia edilen kişinin evine operasyon düzenlenmiş, operasyonda evde yabancı uyruklu 3 kadın ile 15 erkek yakalanmıştı. Gözaltına alınan kadınlar sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne teslim edilirken, 14 erkek ise idari para cezası uygulandıktan sonra serbest bırakılmıştı. 1 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece 'fuhşa aracılık etmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

90 GÜN SÜREYLE KAPATILDI
Olayla ilgili adli soruşturma devam ederken Bolu Valiliği tarafından yeni bir karar alındı. Fuhuş yapıldığı belirlenen ev,  Bolu Valiliği Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu Başkanlığı'nın kararı gereği 12 Şubat 2019 tarihinde İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekiplerince mühürleme işlemi yapılarak 90 gün süre ile kapatıldı.

 

1 yorum yapılmış
  • VATANDAMER
    25 Ocak 2021 • 04:23
    NEDEN FUHUŞ YAPANA CEZA YOK MAL SAHİBİNE 3 AY KAPAMA HAKSIZLIK BENCE ANINDA MUHURLENMELİ VE FUHUSU YAPANA YAPTTIRANA CEZA VERİLMELİ ...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.