VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CANİ KOCANIN CEZASI BELLİ OLDU

14 Şubat 2019

........................

Bolu'da boşanma davası açan eşi Sevim Tekin'i sokak ortasında 8 yerinden bıçaklayan Umut Tekin müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Tekin'in cezası , olay teşebbüs aşamasında kaldığı için 18 yıl hapis cezası vererek tutukluluk halinin devamına karar verildi. Olaydan sonra Sevim Tekin uzun süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti. 

Olay, 19 Ekim 2017 tarihinde Sümer Mahallesi Saka Sokak'ta meydana geldi. Sevim Tekin, eşinden şiddet gördüğünü belirterek için bir süre önce boşanma davası açtı. Berber Umut Tekin, evine giderken önünü kestiği eşine barışma teklif etti. Sevim Tekin, kabul etmeyince tartışma çıktı. Umut Tekin, tartışma sırasında bıçağı çıkararak eşini bıçaklayıp kaçtı. Ağır yaralanan Sevim Tekin, haber verilmesiyle gelen 112 Acil ekipleri tarafından ambulansla İzzet Baysal Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan 1 çocuk annesi Sevim Tekin'in tedavisinin ardından taburcu edildi. 

"ÖFKEME VE NEFSİME YENİK DÜŞTÜM"
Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde son kez hakim karşısına çıkan Umut Tekin son savunmasını yaptı. Olaydan dolayı son derece pişman olduğunu belirten Tekin “Çok üzgünüm her şey bir anda oldu, öfkeme ve nefisime yenik düştüm. Tahliyem talep ediyorum” dedi. 

"ŞİKAYETÇİYİM, CEZALANDIRILSIN"
Duruşmaya katılan eski eş Sevm Tekin se “Şikayetçiyim, cezalandırılmasını talep ediyorum” dedi.

İLK ÖNCE MÜEBBET, SONRA 18 YIL
Tekin hakkındaki kararını açıklayan heyet, tasarlayarak eşe karşı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet haps cezası verirken, olay teşebbüs aşamasında kaldığı için 18 yıl hapis cezası vererek tutukluluk halinin devamına karar verdi.

  • CANİ KOCANIN CEZASI BELLİ OLDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.