VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN ÖZCAN'A SERT SÖZLER

13 Şubat 2019

..................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Analarımıza, bacılarımıza 80 yıldır laiklik elden gidiyor diyerek, başörtüsü zulmü yapanlar, üniversite kapılarında sürükleyenler, bugün kalkmışlar, dini hassasiyetlerimiz üzerinden, oy avcılığı yaparak “Belediye Başkanı olduğumda Kur’an’a el basarak yemin edeceğim” diyebiliyor. Önüne gelene mavi boncuk dağıtan, CHP-HDP-İyi Parti ittifakının adayı boncukçu Tanju Özcan; samimi ol, dürüst ol” dedi.

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan'ın, "Eğer kazanırsam göreve herkesin önünde Kuran’ı Kerim’e el basıp, yemin ederek başlayacağım. Bu yemin inançlı biri olarak beni daha sorumlu davranmaya itecek” sözlerine AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay sert tepki gösterdi. 

"BONCUKÇU TANJU ÖZCAN"
“Son günlerde oy avcılığı için dinimizin, mukaddesatımızın siyasete alet edildiği bir süreç yaşamaktayız. Bu ülkede 80 yıldır laiklik elden gidiyor bahanesiyle bağıranlar var. Bu bağıranlar laiklik elden gidiyor zırhının ardına saklanarak 80 yıldır, insanımızın dini hassasiyetlerini yok sayarak, onların dini inançları gereği yaşamak istedikleri yaşantılarını yaşatmadılar. Yasaklarla hep baskı altına aldılar. İkna odalarıyla genç kızlarımıza insan haklarına aykırı bir şekilde zülüm yaptılar. Devlet dairelerinde başörtüsüyle çalışmasına izin vermediler. Kızlarımızın, bacılarımızın üniversiteye başörtüsüyle girmelerine engel olarak eğitim haklarını ellerinden aldılar. Üniversiteye giren başörtülü kızlarımızın saçlarından tutularak yerlerde sürüklenmesine alkış tutular. Neydi buradaki gerekçe, laiklik elden gidiyor. Bunların başında ise CHP-HDP-İP ittifakının adayı Tanju Özcan gelmektedir." 

"OY AVCILIĞI YAPIYOR"
"Burada Kurana el basarak yemin edeceğim diye oy avcılığına çıkan o Tanju Özcan, kızlarımızın başörtüsüyle üniversite eğitim almasına izin veren kanunun iptali için Anayasa Mahkemesine başvuran kişidir. O Tanju Özcan; bacılarımız, kızlarımız başörtüsüyle devlet dairesinde rahat çalışsın diye çıkarttığımız kanunun iptali için Anayasa Mahkemesine başvuran kişidir. O Tanju Özcan, vatandaşlarımızın rahatça nikâhlarını Müftülere kıydırmalarının önünü açtığımız kanunun maddesinin iptali için Anayasa Mahkemesine başvuran kişidir. Şimdi kalkmış o Tanju Özcan Kurana el basarak yemin edeceğim diyor. Ankara’da farklı, Bolu’da farklı.” 

 

6 yorum yapılmış
  • 13 Şubat 2019 • 06:58
    Hayir simdi bunlarin belediye secimleriyle ne alakasi var baskan secimi falan olsa yap propagandani
  • Aye
    13 Şubat 2019 • 21:20
    Dinde bu şekilde birbirlerine lakap takmak yoktur! Dini kendi çıkarları için kullanmasın siyasetçiler, Kuran-ı Kerim bütün müslümanların kitabıdır , unutmamalıyız ki biz Muhammet Mustafa sav ümmetiyiz , birbirimize hoşgörülü olmamız gerekiyor. Fakat bunu yapamayan siyasetçiler üslüplarına dikkat etmeliler.
  • zbolulu
    13 Şubat 2019 • 11:00
    Önce içinizdeki fetöcüleri ortaya çıkarın ondan sonra konuşun memleket batmış siz oy avcılığındasınız hadi ordan
  • Murat
    13 Şubat 2019 • 11:22
    Laiklik değil ama din elden gidiyor. Cennete biletler bile verilmeye başlandı. Herkes önce aynaya baksın. Dini kullanarak kimlerin siyaset yaptığını vatandaşlar çok iyi biliyor.
  • Vatanda
    13 Şubat 2019 • 12:42
    Akp ile chp hdp arasında bir fark yok. Ayrıca doğanay bir şeyi yanlış biliyor. Başörtüsü hangi kanunla serbest bırakılmış? Yalana doydu artık bu millet. Tüp kuyruğu masallarıyla uyuta uyuta soğan kuyruğuna dizdiniz insanları.
  • Ender
    13 Şubat 2019 • 13:12
    Kuran'ı kerim senin kitabınmı sadece ettiğin lafa bak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.