VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU ADLİYESİ'NE "BEBEK DOSTU KURUM" BELGESİ

12 Şubat 2019

..................................

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Bolu Adliyesi’ne "bebek dostu kurum" belgesi verildi. Belge takdiminin ardından bebek bakım ve emzirme odasının açılış kurdelesi kesildi.

Bolu Adalet Sarayı, içerisine yapılan bebek bakım odası, emzirme odası ve adliyede çalışan kadın personellere verilen eğitimler dolayısıyla bebek dostu kurum sertifikası almaya hak kazandı.

Adliyede düzenlenen törende konuşan Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, "bebek dostu adliye" çalışmasının faydalı olacağı inancında olduklarını ifade ederek, "Adliyedeki arkadaşlarımıza sağlık il müdürlüğü olarak eğitimlerimizi verdik. Odanın broşür, videolar ve eğitimlerle donanması noktasında katkılarımız oldu. Bolu'nun ilki olması noktasında da hem adliyemize hem ön ayak olması sebebiyle başsavcımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

“BU GÜZEL ŞEHRİN GÜZEL İNSANLARINA, GÜZEL HİZMETLER YAKIŞIR”

Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman ise, Bolu'da birbirine ve yasalara saygılı çok güzel insanlar yaşadığını belirterek, "Dolayısıyla bu güzel şehrin güzel insanlarına da güzel hizmetler yakışıyor. İl sağlık müdürlüğümüze ve arkadaşlarına verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol tarafından Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman'a bebek dostu kurum belgesi takdim edildi. Belge takdiminin ardından bebek bakım ve emzirme odasının açılış kurdelesi kesildi.

Düzenlenen törene, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Bolu Adalet Komisyonu Başkanı Seyfi Han, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Bolu Barosu Başkanı Sabri Erhendekçi, Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, hakimler, savcılar ve adliye personeli katıldı.

1 yorum yapılmış
  • nmej
    12 Şubat 2019 • 17:07
    her yeri bebek dostu yapsan ne olur personelin dostu olmadıktan sonra . . .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.