VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MASTERCHEF MEHMET, METİN'E DESTEK İÇİN GELDİ

12 Şubat 2019

.......................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, TV 8'de jüri üyesi olarak katıldığı yarışma programı büyük bir üne kavuşan Bolulu Master Chef  Mehmet Yalçınkaya ile pazaryerinde esnaf ziyaretinde bulunarak, esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Aşçıları Diyarı Bolu'ya Gastronomi Merkezi kazandıracaklarını duyurarak, "Yemek laboratuvarı gibi çalışacak bu Gastronomi Merkezi'ne Türkiye'nin her yerinden, özellikle İstanbul'dan ve Ankara'dan insanlar sırf yemek yemek için gelecek" dedi. Yetiştirdiği aşçılarla Osmanlı'dan günümüzde pek çok önemli mutfakta söz sahibi olan "Aşçılar Diyarı Bolu", hak ettiği noktaya AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ile gelecek. 


"HEDEFİMİZ BOLU’YU GASTRONOMİ MERKEZİ YAPMAK"
Bolu'ya Gastronomi Merkezi kazandıracağını açıklayan Fatih Metin, "Bolu'da bir hedefimiz var. O da Bolu'yu Türkiye'nin ve dünyanın Gastronomi Merkezi yapmaktır. Bu düşünceyle yola çıktık. Allah nasip ederse önümüzdeki dönem içerisinde Bolu Merkez'de, özellikle turizm alt yapısını güçlendirdikten sonra, bir Gastronomi Merkezi kuracağız. Yemek laboratuvarı gibi çalışacak bu Gastronomi Merkezi'ne Türkiye'nin her yerinden, özellikle İstanbul'dan ve Ankara'dan insanlar sırf yemek yemek için gelecek. Böyle bir hayalimiz var inşallah." şeklinde konuştu.

"YENİ MASTERŞEFLERİN BOLU'DAN ÇIKMASINI SAĞLAYACAĞIZ"
Metin, gastronomi merkezinde Yalçınkaya gibi önemli isimlerin tecrübelerinden yararlanacaklarını da açıklayarak "Ustamızın, şefimizin tecrübesi bizim için çok önemli. Allah nasip ederse bugün bir takım etkinliklerde bulunacağız. Ardından da halkımızla buluşacağız. İnşallah ileride hayal ettiğimiz, vatandaşımıza duyurduğumuz Gastronomi Merkezimizin temellerini de atmış olacağız. Kendisi aynı zamanda Bolu Aşçılar Derneğimizin Başkanıdır. Önümüzdeki dönemde inşallah Sayın Mehmet Yalçınkaya ile birlikte diğer ustalarımız, şeflerimizi de Bolu'da ağırlayacağız. Onların bugüne kadar Türkiye'de ve Dünya'da edinmiş oldukları tecrübeleri Bolu'ya yansıtacağız inşallah. Yeni master şeflerin Bolu'dan çıkmasını sağlayacağız. " ifadelerini kullandı.

  • MASTERCHEF MEHMET, METİN'E DESTEK İÇİN GELDİ
  • MASTERCHEF MEHMET, METİN'E DESTEK İÇİN GELDİ
  • MASTERCHEF MEHMET, METİN'E DESTEK İÇİN GELDİ
  • MASTERCHEF MEHMET, METİN'E DESTEK İÇİN GELDİ
  • MASTERCHEF MEHMET, METİN'E DESTEK İÇİN GELDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.