VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU ŞEHİDİMİZ VAR...

12 Şubat 2019

........................

İstanbul Çekmeköy'de bir askeri helikopter zorunlu iniş yaparken düşerken, kazada 4 askerin şehit olduğu açıklandı. Şehit olan askerlerden Yüzbaşı Semih Özcan'ın Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı Bürnük Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ifade edildi. Şehidimizin ailesinin Ankara'da yaşadığı belirtildi. Şehidimiz Semih Özcan'ın cenazesi bugün Ankara-Eskişehir yolu üzerinde bulunan Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Şehitliği'ne defnedilecek.

İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopter düştü. Bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Dört askeri personel hastaneye kaldırılırken hastanede askerlerin şehit düştüğü açıklandı.

DÖRT ASKER ŞEHİT OLDU
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kaza sonrasında yaptığı açıklamada 4 askerin de hastaneye kaldırıldığını ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı. 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA
Milli Savunma Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık sosyal medya hesabından "İstanbul / 4'üncü Kara Havacılık Alay Komutanlığına ait UH-1 tipi helikopterimiz, henüz bilinmeyen bir nedenle Çekmeköy’de kaza kırıma uğramıştır. Kazada 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." açıklamasını yaptı.

  • BOLULU ŞEHİDİMİZ VAR...
  • BOLULU ŞEHİDİMİZ VAR...
  • BOLULU ŞEHİDİMİZ VAR...
  • BOLULU ŞEHİDİMİZ VAR...
2 yorum yapılmış
  • Yuksel14
    12 Şubat 2019 • 04:27
    ALLAH rahmet eylesin.mekanları çennet olsun.
  • Bolulu
    13 Şubat 2019 • 04:06
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allahım yakınlarına ve sevenlerine sabırlar versin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.