VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN İLK KEZ ANKET SONUCU AÇIKLADI

10 Şubat 2019

....................................

CHP Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Siyaset Arenası'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı, Özcan ilk kez anket sonucu açıkladı.

Tanju Özcan, Köroğlu televizyonunda yayınlanan 'Siyaset Arenası' programında Caner Güngör ve Bülent Velioğlu'nun sorularını yanıtladı. İlk kez anket sonucu açıklayan Özcan,"Elimizde 2 anket var. Biri benim adaylık sürecimde 15 Aralık civarında. O ankette fark 8 puandı. Ben ilk kez aday olarak önde başladım. 1 ay sonra tekrar yaptırdım, ciddi bir firmaya. 16 puana kadar çıktığını gördüm. Bu anketleri sadece ben yaptırmıyorum. Herkes yaptırıyor. Benim açımdan sürpriz değil bu anket sonucu. Şimdi yapılsa farkın daha da artacağını düşünüyorum" dedi.

"DAHA DİNAMİK ÇALIŞIYORUM"

"10 yıl önce başkan adayıydım. 10 yıl öncekinden istekli azimli çalışabiliyorum. Sabah namazından başlayıp gece 12’ye kadar çalışmalara devam ediyorum. 31 Mart’tan sonra Allah izin verirse Bolu’nun belediye başkanı oalcağım. Aday olmadığım dönemden itibaren, aday olursan sana destek vereceğiz diye istekler vardı. Aday olduktan sonra bu arttı. Vatandaşın çok ciddi teveccüh göstermesini beni aramalarından yanıma gelmelerinden hissetmiştim. Bolu’da yapılan ankette de açık ara benim ismim çıktığı için bana adaylık yönetildi. Bolu halkı benim arkamda dimdik durdu."Ben rüya görmüyorum, uyanığım. Ben bütün adayları seviyorum. Ayaklarına taş değmesin. Eskiden genel siyaset yapıyordum. Şimdi yerel siyaset yapıyorum. Ben şuan hizmet makamına talibim.

"İTTİFAK FARKETMEZ, BEN HERKESİN OYUNA TALİBİM"

Ben kimseyi partisini sorgulamadan vaatlerimi anlatıyorum. Kim kimle ittifak yaparmış genel merkezlerin işi. Ben Bolu’da kim AK Partili kim MHP’li sormadan vatandaşımdan destek istiyorum. Genel seçimlerde daha büyük etki yaratabilir ama yerel seçimlerde ittifak tabanda oluşuyor. İki kere iki 4 eder diye birşey yok. Etmeyebilir de. Ortada genel merkezler tarafından verilen bir karar yok. ülkücü kardeşlerimden, AK Parti’ye oy verenlerden, Milli Görüş kesiminden de oy istiyorum. Ben milliyetçi bir insanım. Konuşmalarımda hassasiyetlerim ortada. Bu tutumumdan dolayı kendi genel merkezimden dolayı sıkıntılar da yaşadım. Ben yöremde yaşayan insanların hissiyatlarını paylaşıyorum. Hepsinin oyuna talbim.

 

5 yorum yapılmış
  • Bolu
    10 Şubat 2019 • 17:22
    Madem 31 Marttan sonra kesin bir şekilde Bolu Belediye başkanı olacağınızı iddia ediyorsunuz vekillikten istifa edin sayın özcan. Samimi olduğunuzu görelim. Aman ne olacak başkan olamasamda kapı gibi vekillik görevim varla olmuyor bu işler.
  • MuhtarKemal
    10 Şubat 2019 • 21:16
    Başkanımız sensin ve açık ara farkla yüzde 52 ile önde tamamlayacaksın.Cumhur ittifakı Bolu,da ayrı düştü.Oylarını böldüler.Hem Fatih Metin hem İbrahim Doğan havasını alacaklar.Şimdi gezerken nasıl hava alıyorlarsa sandığa gömülecekler.Seninleyiz başkanım.
  • Bankac
    11 Şubat 2019 • 01:31
    Bolu' nun siz gibi adaletli adam kayırmayan bir belediye başkanına ihtiyacı var her zaman arkanızdayız. Gerçekten uyuyanlar uyansın.
  • Ferolu
    11 Şubat 2019 • 07:40
    CHP her seçim de istatistikler de 10 puan önde olur ama nedense seçim bitince 20 puan geride olur
  • ArifYldrm
    11 Mart 2019 • 04:13
    Sn başkan bu seçimi kazanamıyacağınızı sizde biliyorsunuz kılıçdaroğlu m. İnce nin yanında olduğunuz için sizi yıpratma düşüncesi ile aday yaptı işiniz zor yerinizde olmak istemezdim doğrusu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.