VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN İZZET BAYSAL CADDESİ'NE ZİYARET

10 Şubat 2019

.........................

Haber-Ayşe Songül Erhan

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, İzzet Baysal Caddesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Metin, yapılacak projelerle ilgili “Bir kişi dahi mağdur olursa o projeyi iptal edeceğim” dedi.

Çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen dönem çalışmalarında Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, milletvekili Arzu Aydın, milletvekili Fehmi Küpçü, İl Başkanı Nurettin Doğanay ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, desteklerini istedi. 

“BİR VATANDAŞIMIZ DAHİ MAĞDUR OLACAKSA O PROJEYİ GERÇEKLEŞTİRMEYECEĞİZ”

Görev süresi boyunca tek bir kişinin dahi mağdur edilmesine asla göz yummayacağını anlatan Metin, “Açıkladığımız projelerimizi ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz diğer projeleri bir tane vatandaşımızı dahi mağdur etmeden yapacağız. Eğer yapacağımız projelerde bir vatandaşımız dahi mağdur olacaksa o projeyi gerçekleştirmeyeceğiz.” diye konuştu

“YOLLARI CİLLOP GİBİ YAPACAĞIZ”

Seçildiği takdirde ilk işin tüm ulaşım ağını baştan aşağı elden geçirmek olduğunu vurgulayan Metin, “Bolu’nun ulaşım problemini Bolu’nun ulaşım sektöründeki esnafımızla birlikte çözeceğiz. Ayrıca seçilir seçilmez ilk yapacağımız iş Bolumuzun yollarını elden geçirmek olacak. Tüm yolları elden geçireceğiz, cillop gibi yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“SU FİYATLARI UCUZLAYACAK”

Metin, su fiyatları hakkında da “Her gün söylemeye devam edeceğim. 2019 yılında Karadere sularını getireceğiz ve su fiyatlarını ucuzlatacağız. Hayırlı uğurlu olsun.” açıklamasında bulundu.

DOĞANAY: “BOLU İÇİN GECEMİZLE GÜNDÜZÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay da, burada yaptığı açıklamada, yeniden milletin huzura çıktıklarını dile getirerek, “ Milletimizin vereceği karar önemli. Biz 18 yıldır milletimizin verdiği her türlü karara saygı duyan bir parti olarak, başımızda genel başkanımızla birlikte bu milletin derdiyle dertlenen, bu milletin geleceğine dair hayaller kuran, o kurduğu düşleri de bir bir gerçekleştiren bir partiyiz. Milletimizin refahını yükseltmek için, Bolu’yu daha yaşanılabilir bir şehre dönüştürerek geleceğe taşımak için gecemizle gündüzümüzle çalışıyoruz.” dedi.

“ARTIK BOLULU ÇOCUKLARIMIZ, AQUAPARK İÇİN DÜZCE’YE, SAKARYA’YA GİTMEYECEK”

Bolu için hayalleri olduklarını dile getiren Doğanay, “Evet Bolu için hayaller koyuyor ve gerçekleştiriyoruz. İşte o hayallerin yer aldığı kitapçığımız, bolu için kurduğumuz hayaller, neler yapacağız. Burada sadece 30 tanesi var. Bunların akabinde 30 tane daha var, onlar da süreç içerisinde hazırlanınca kamuoyu ile paylaşacağız. Artık Bolulu çocuklarımız, gençlerimiz aquapark için Düzce’ye, Sakarya’ya gitmeyecek. Kendi şehirlerindeki aquaparkta eğlenecekler. İşte bu millete ne kadar hizmet etsek azdır.” diye konuştu.

 

1 yorum yapılmış
  • Orhankaya
    10 Şubat 2019 • 03:15
    Gece nasil calisiyon
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.