VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TABANLAR İTTİFAK İSTİYOR"

9 Şubat 2019

.........................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde Bolu'da ittifak yapıp yapmayacağı konusundaki soruya, "AK Parti ve MHP Bolu teşkilatı olarak aktif bir şekilde görüşme halindeyiz. Ayrı adaylar da olsa Bolu Belediye Başkanlığı Cumhur İttifakı içinde kalacaktır. İttifakla ilgili teknik çalışmalar sürüyor. Genel merkezle görüştüm, bu konuda her iki genel merkez yetkili organlarında çalışmaların yürütüldüğünü ve sonunda bize bilgi vereceklerini söylediler" dedi. 

Köroğlu Televizyonu'nda yayınlanan "Siyaset Arenası" programında Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve www.ozgurbolu.com editörü Bülent Velioğlu ile Bolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Güngör'ün sorularını yanıtlayan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin MHP'yle ittifak konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.  

"TABANLAR İTTİFAK İSTİYOR"
Fatih Metin, “Cumhur ittifakı zaten var. Ülkemizin bekasıyla ilgili olduğu için ilelebet devam edecek. Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun hareket ediyoruz. MHP ile her zaman görüşüyoruz. Seçim bürosunun açılışına katıldık. AK Parti ve MHP Bolu teşkilatı olarak aktif bir şekilde görüşme halindeyiz. Ayrı adaylar da olsa Bolu Belediye Başkanlığı Cumhur İttifakı içinde kalacaktır. İttifakla ilgili teknik çalışmalar sürüyor. Genel merkezle görüştüm. Bu konuda her iki genel merkez yetkili organlarında çalışmaların yürütüldüğünü ve sonunda bize bilgi vereceklerini söylediler. Bizlerin görüşlerini sordular, cevap verdik. Yukarıda da çalışmalar tamamlanacak inşallah. Ama tabiki gönül ister ki tek aday olsun. Ben çekileceksem çekilirim, İbrahim hocam çekilecekse o çekilir. Önemli olan sandıktan güçlü çıkalım. Tabanlar da bunu çok istiyor.”

1 yorum yapılmış
  • Esnaci
    9 Şubat 2019 • 15:32
    Tabanlar derken ??? Akp nin tabanı istiyor olabilir de Mhp tabanından öyle bir talep yoktur diye düşünüyorum...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.