VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN İNEGÖL'E TAM DESTEK

8 Şubat 2019

...................................

Haber-Ayşe Songül Erhan

CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Mehmet İnegöl'ün tanıtım programı Mudurnu Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. İnegöl, “Belediye Başkanlığımız boyunca girmediğimiz sokak, dokunmadığımız el, dokunmadığımız ev kalmadı. İnşallah bir dönem daha duraksamadan devam etmek istiyoruz" dedi. Prorama katılan CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ise, Bolu'yu bir turizm şehri haline getirmek istediklerini ve bunu tüm ilçeleriyle birlikte yapmaları gerektiğini ifade etti.

İki dönemdir Mudurnu'da belediye başkanlığı görevini yürüten ve bu süreçte Mudurnu'ya kazandırdıklarıyla halkın büyük beğenisini toplayan Mehmet İnegöl, "2009 yılında nasip olup belediye başkanı olduğumuzda belediyeyi 1 milyon 340 bin lira borçlu devralmıştık. Hem borcumuzu ödedik hem iş ürettik hem de gelirlerimizi arttırma yönünde çalışmalar yaptık. Çarşıda altyapıyı üstyapıyı tamamen yaptık. Girmediğimiz sokak, dokunmadığımız el, dokunmadığımız ev kalmadı. Bu salon yaptıklarımızın örneklerinden bir tanesidir. Bolu'nun ilçelerinde bu şekilde bir salon hala daha yoktur. Şu an elimizde 13 tane projemiz, gerekli bakanlıklardan, kurullardan geçti ve çarşıda yapacağımız işleri halkımızı aydınlatmak adına her yere astık. İnşallah bir dönem daha duraksamadan devam etmek istiyoruz" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN GELEN PARAYI DOĞRU KULLANMAK"

CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Mehmet İnegöl'ün tanıtım programında açıklamalarda bulunan Tanju Özcan ise "Ankara'dan belediyelere sadece iller bankası payı geliyor. Bu para belediye başkanına göre değil o kentte yaşayan insan nüfusuna göre geliyor. Belediye Başkanı hangi partili olursa olsun aynı para geliyor. Önemli olan bu parayı doğru kullanabilmek. Her yerde ifade ettiğimiz gibi belediye başkanını seçerken çalışkan mı, dürüst mü buna bakmak lazım. Vicdan sahibi mi değil mi buna bakmak lazım. Adil mi değil mi, Allah korkusu taşıyor mu taşımıyor mu buna bakmak lazım" şeklinde konuştu. 

"TARAFSIZ OLACAĞIM"

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim sonrası başkan seçildiği takdirde tarafsız olacağını ifade eden Özcan "Allah nasip eder seçilirsem bu görevi tarafsız bir şekilde yerine getireceğim. Bunun gereği olarak şunu yapacağız. Hangi ilçeyi kim kazanırsa kazansın, hiç ayrım yapmadan bütün belediye başkanlarımızla her ay bir araya geleceğiz. İlin genel sorunlarını birlikte tartışacağız. İlçelerimize veya beldemize Bolu Belediyesi olarak nasıl katkı verebiliriz konusunu da hep birlikte istişare edeceğiz. Yine Bolu Belediye meclis toplantılarına biz bütün belediye başkanlarımızı hangi partiden seçilmiş olursa olsun davet edeceğiz" dedi.

"BOLU İLÇELERİYLE TURİZM ŞEHRİ OLACAK"

Bolu'yu bir turizm şehri haline getirmek istediklerini ve bunu tüm ilçeleriyle birlikte yapmaları gerektiğini ifade eden Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Bolu bir turizm şehri olsun. Bolu eğer turizm şehri olacaksa il olarak sadece Bolu il belediyesinin katkılarıyla bu iş olmaz. O yüzden diyoruz ki tarih kokan Mudurnu, Göynük, Seben, Kıbrıscık, Mengen hepsi bir arada ortak çalışarak Bolu'yu turizm kenti haline getirecekler. Amacımız dışarıdan gelen turistlerin tamamının Bolu'daki bütün değerleri görmesidir. O yüzden bütün belediyelerimizle bu konuda ortak çalışmalara imza atacağız."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.