VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 7 ŞUBAT PERŞEMBE

7 Şubat 2019

............................

1-Düzce ili kamyoncular eşrafından (Merhum) Şerif ARSLAN’ın eşi, Muhterem, Zekeriya ARSLAN ve Habibe AYDAŞ’ın anneleri MURADİYE ARSLAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Düzce ili Cedidiye caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Koçyazı mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Seben ilçesi Güneyce köyü halkından Eyüp ve Elif AVCI’nın babaları, İsmail ve Ayşe AVCI’nın oğlu, Hasan ve Mustafa AVCI’nın kardeşi, Celal KAMIŞ’ın kayınçısı HÜSEYİN AVCI Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben ilçesi Güneyce köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Sandallar mahallesi halkından Mücteba ve Lütfiye ÇİFTÇİ’nin oğlu, Nezahat ÇİFTÇİ’nin eşi, Mehmet ve Elif ÇİTFÇİ’nin babaları İSMAİL ÇİFTÇİ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sandallar mahallesi caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.,

 

4-Dodurga mahallesi halkından Tahsin, Ersin ve Elif ERDOĞAN’ın babası, Fatma ERDOĞAN’ın eşi Murat ERDOĞAN’ın abisi ( Merhum ) Niyazi ve Hacer ERDOĞAN’ın oglu sanayi esnaflarından ZEYNEL ERDOĞAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dodurga mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Sarıcalar mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

2 yorum yapılmış
  • Atalay
    5 Mart 2019 • 00:35
    Allah rahmet eyleye
  • EmruhAtalay
    5 Mart 2019 • 00:39
    İsmail Çiftçi abime Allah'tan rahmet diliyorum. Allah'ın selamı affı üzerine olsun. Başımız Sağolsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.