VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DEN İTTİFAK AÇIKLAMASI

6 Şubat 2019

...................

Seçim çalışmaları için Bolu'ya gelen MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Merkez TV canlı yayınında Arzu Sarı'nın sorularını yanıtladı. Alperen, "Bolu'da ittifak olacaksa bu MHP adayı İbrahim Doğan'ın ismi altında olmalıdır. Bu fısıldıyı çıkartanlar MHP'nin Bolu'daki gücünden korkan insanlardır" dedi. 

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimleri çok önemsiyoruz. 24 Haziran'da yapılan seçimlerin bir sağlaması olacak bu seçimler. Malumunuz 31 Mart seçimlerinden sonra takvime göre uzun süre seçim görünmüyor. Bu seçimler onun için önemli. Bu seçimlerin Cumhur İttifakı açısından çok önemsiyoruz.


"İBRAHİM BEY BOLU'YU TANIYAN ADAY"
MHP Bolu'nun il ve ilçelerinde kendi adaylarıyla sahada olacak. Projelerimizi ve yapacaklarımızı anlatacağız. Üretken belediyeciliğin ne kadar önemli olduğunu anlatacağız. Çok inandırıcı ve somut projelerimiz var. İbrahim Doğan bey çok kıymetli bir aday. Bolu için sürpriz bir aday değil kenti tanıyan bir aday. Bolu'da olmamızın neden, 1 Nisan sabhı İbrahim Doğan beyi mesaiye başlatmak. 

"ÇEKİLME OLACAKSA İBRAHİM BEY LEHİNE OLMALIDIR"
MHP 50 yıllık siyasi bir partidir. Partimizin adayı açıkladıktan sonra geri çekilmesi gibi durum söz konusu olamaz. Bu iddialar İbrahim beyin seçimi kazanacağından olabilir. Diğer siyasi parti adayları adayımızın kazanacağını gördükleri böyle söylemler ortaya atılmıştır. 31 Mart yerel seçimlerinde MHP kendi adayıyla seçime gidecektir. Bu fısıldıyı çıkartanlar MHP'nin Bolu'daki gücünden korkan insanlardır. Bolu'da bir çekilme olacaksa İbrahim beyin lehine çekilme olmalıdır. 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.