VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 5 ŞUBAT SALI

5 Şubat 2019

..............................

 

1-Kıbrıscık ilçesi Alemdar köyü halkından, Satı AHTIK’ın eşi, Fazlı AHTIK, Fadime AHTIK, Nazmiye HEKİN ve Ayşegül ÖZTURAN’ın babaları, Aynur AHTIK ve Vural ÖZTURAN’ın kayınpederi ŞEVKET AHTIK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Merkez caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kıbrıscık ilçesi mezarlığına defnedilecekti

 

2-Yakabayat köyü Apalar Mahallesi halkından, (merhum) İsmail KİNİŞ’in eşi, Hatice İŞLEK, Fatma KARADUMAN, Emine BAKIR, İsmail YAKALI, Abdullah METYAR ve Rabiye DEMİRBAŞ’ın anneleri, Afer İŞLEK, İbrahim KARADUMAN, Emin BAKIR, İsmail YAKALI, Abdullah METYAR ve Secaattin DEMİRBAŞ’ın kayınvalidesi SANİYE KİNİŞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yakabayat köyü Apalar Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Ketenler köyü halkından, Sabire CEFAKER ve Nezaket ÇETİN’in babaları, Emine Fatma GÜLDÜR’ün kardeşi RECEP AYDIN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ketenler köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.