VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

1 Şubat 2019

.......................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, "Boluspor Kulübü, Türkiye’de ve Dünya’da itibarı olan bir kulüp. Burada futbol oynayıp giden bütün futbolcular Boluspor’dan övgü ile bahsediyor. Şampiyon olmayabiliriz ama hiçbir zaman itibarımızındın ve dürüstlüğümüzden ödün vermem" dedi. 

Boluspor'un yeni trnsferleri Vukadin Vukadinovic ve Matic Fink'in imza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Hep şunu söyledik, Boluspor Kulübü Türkiye’de ve Dünya’da itibarı olan bir kulüp. Burada futbol oynayıp giden bütün futbolcular Boluspor’dan övgü ile bahsediyor. Bu Kulüpte oynamış bir Prijovic, Galatasaray’da oynamış Semih Kaya, Vukadin Vukadinovic transferinde yaptığı yorumlarla bu transferde etkili olmuştur. Şampiyon olmayabiliriz ama hiçbir zaman itibarımızındın ve dürüstlüğümüzden ödün vermem"


"TARAFTARIMIZ SANTRAFOR BEKLEDİ ANCAK..."
Belki taraftarlarımız bizden santrafor bekledi. Bizde bilmediğimiz, inanmadığımız santrafor transferini yapamadık. Bunun en büyük sebebi eski futbolcumuz Rydell Poepon’un gelmek istemesi. Prensipte anlaştık ama maalesef Gazişehir Gaziantep FK üç tane santrafor almasına rağmen bırakmadı. 2 tane santraforumuz var. Özgür Can ve Batuhan. Onlara ben güveniyorum, inanıyorum. “ şeklinde konuştu.

 

1 yorum yapılmış
  • Ali
    1 Şubat 2019 • 08:58
    Boluspor’u 15 yıldır şampiyon yapamadın.Artık sana güvenmiyoruz!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.