VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BAŞKAN ADAYLARIMIZ ŞEHİRDE YENİ OLDUKLARI İÇİN.."

31 Ocak 2019

.....................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kent Konseyi'nin Bilgilendirme Toplantısı'nda çarğıcı ve bir o kadar da tartışılacak sözler sarfetti. Yılmaz, "Şimdi yerel seçim süreci var. Belediye başkan adaylarımız şehirde yeni oldukları için, sürekli yaşamadıkları için şehirde neler olup bittiğini bilemeyebilirler. Bu gayet doğal. Onlara anlatmak lazım. Bolu’nun geldiği noktayı iyi kavrayabilirlerse, daha iyi işler çıkarırlar" dedi. 

Alaaddin Yılmaz, “Şimdi yerel seçim süreci var. Belediye başkan adaylarımız şehirde yeni oldukları için, sürekli yaşamadıkları için şehirde neler olup bittiğini bilemeyebilirler. Bu gayet doğal. Onlara anlatmak lazım. Bolu’nun geldiği noktayı iyi kavrayabilirlerse, daha iyi işler çıkarırlar. 10 yıl hazırlık, 15 yıl da icra makamında bulunan biri olarak, Bolu’nun her şeyinin planlandığını söyleyebilirim. Eksikleri, kusurları mutlaka olacaktır, ana hedefin ne olduğu, ne yapılmaya çalışıldığı anlaşılırsa Bolu kazanır. Bolu’nun geleceği kazanır, evlatlarımız kazanır. Biz günü yaşamayı düşünmedik. Hiçbir şeyden korkmadık. Zorluklardan yılmadık. Hedefimiz Bolu’ya hizmet olunca, niyetimiz halis olunca Allah işimizi de kolay kıldı. Şehrimizin geleceğini planlamaya çalıştık. Geçmişte Kent Konseyi yokken bu projeler yeterince irdelenemediği için Bolu’nun nasıl bir serüvenden geçtiğini bilmenizi de isterim.”


"BOLU'NUN KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜ YOK"
“Bolu’da bir belediye başkanımız bir mimarla birlikte planlama yapmış, ömrü o inşaatı yapmaya yeterli olmamış. Ondan sonra gelen belediye başkanı da o inşaatı bitirememiş. Biz geldik bitirdik. Aşağıdaki nikah salonu ve düğün salonu 3 belediye başkanlığı döneminde yapılabilmiştir. Ama hep küçük düşünmüşler, Bolu’ya büyük bir resim çizmeye korkmuşlar ya da günü kurtarmaya çalışmışlar. Bizim dönemimizde neler yapıldığına bir bakın. En çok şikayet edilen, en çok soruşturma geçiren, en çok mahkemeye giden belediye başkanıyım. Şu adaylık sürecinde bile neler geçirdiğimi yakın arkadaşlarım biliyor. Bu şehre laf değil icraat yapacak insanlar lazım. Taş üstüne taş koyacak, risk alacak insanlar lazım. Bolu Allah nasip ederse, dünyada yaşanabilir en güzel kentlerden biri olacak. Buna yürekten inanıyorum. Bolu turizm, sağlık, spor ve üniversite olacak. Ama bunun için yürekli, çok çalışacak insanlar lazım. Bu emanete iyi sahip çıkmak lazım.”

"BOLU ARTIK KENDİNİ AŞMIŞTIR"
“Bolumuz için verdiğimiz emekler doğrultusunda artık Bolu kendisini aşmıştır. Bu konuda emek veren, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Şu anki Kent Konseyimizle, STK’larımızla, siyasi partilerimizle, üniversitemizle ve devletin bütün kurumlarıyla ve belediye çalışanlarımızla birlikte çok çalışarak şehri bu noktaya getirdiğimizi bilmenizi istiyorum. Çalışma arkadaşım olarak değerlendirdiğim bütün STK’larımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Allah Bolu’nun bahtını açık etsin diyorum, Bolu’yu Bolu’ya emanet ediyorum."

1 yorum yapılmış
  • AhmetGrsoy
    31 Ocak 2019 • 07:35
    Fatih bey sizden daha vizyon sahibi bir insan özellikle D-100 üzerine eski başkan da yeni başkan adayı da farklı farklı projeler oluşturdu eski başka d100 kapatarak insanlara çile cektirecekti yeni başkan d-100 de takılmadan gideceksiniz şeklinde proje oluşturdu ben Fatih beyin sizden çok daha güzel projeler yapacağından eminim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.