VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"UFKU OLMAYAN MİMARLARLA ŞEHİR FELAKETE UĞRAR"

31 Ocak 2019

.......................

Haber: Ayşe Songül ERHAN

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Ufku olmayan bir belediye başkanı, ufku olmayan mimarlar olursa şehir felakete uğrar. Bolu artık büyük bir hikayeye sahip. Kentimizin geleceği için vizyon sahibi insanlara ihtiyaç var” dedi.

Bolu Kent Konseyi Bilgilendirme Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Başkan Alaaddin Yılmaz, Bolu’nun 15 yıl önceki şehir olmadığına dikkat çekerek, şehre kazandırılanları, şehrin şu anda geldiği noktayı herkesin iyi bilmesi gerektiğini kaydetti. “Ufku olmayan bir belediye başkanı ve ufku olmayan mimarlar olursa şehir felakete uğrar, kaybeder” diyen Yılmaz, Bolu’nun artık büyük bir hikayeye sahip olduğunu, geleceği için vizyon sahibi insanlara ihtiyacı olduğunu vurguladı.

"LAF ETMEYİ HERKES BECERİYOR"
Yılmaz, hizmet süresi boyunca Bolu’ya neler kazandırıldığını, kalbi Bolu için atan herkesin yakından bildiğini belirterek, şunları söyledi:
“Laf etmeyi herkes beceriyor. Ama bu şehirde yapılanların üstüne taş koymayı bilmelisiniz. Lafın değil icraatın gerekli olduğunu bilmelisiniz. Yaptığımız her işi, her projeyi mahkemeye götürenleri bilmelisiniz. Her işimizde bize engel olmaya çalışanları ve onlarla birlikte hareket edenleri iyi bilmek zorundayız. Ufuksuz adamlar ve ufuksuz mimarlarla geçmişte Bolu çok vakit kaybetti. Vizyonu olmayan, ufuksuz belediye başkanlarının geçmişte bu şehre ne kazandırdığını vicdanınızla değerlendirin. Ufuksuz belediye başkanları ve mimarlar ile devam ederse bu şehir kaybeder. Bu şehrin artık kaybetmeye, geriye gitmeye tahammülü yok. Vizyonsuzluğa tahammülü yok. Bunu da herkes böyle bilsin.”


"15 YILDIR DURMADIK YORULMADIK"
15 yıl önce yola çıktığında hedefinin Bolu’yu dünyanın yaşanabilir şehirlerinden biri haline getirmek olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Biz dünya şehri Bolu için çalıştık, Bolu’nun hedeflerini, hayallerini büyüttük. 15 yıldır, hiç durmadık, yorulmadık, engellere, engellemelere takılmadık. Umarım bizden sonrakiler de bu yapılanların değerini bilir, ufuklarını genişletirler, hedeflerimizi büyütürler ve daha çok çalışırlar” dedi.

 

2 yorum yapılmış
  • beledyeteseronscs
    31 Ocak 2019 • 14:17
    Sn baskanım beledıye de o kadar teseron ıscıler varken neden son 6 ay ıcerısınde bellı baslı kısıler gercek ıscı kadrosuna alındı neden bu adaletsızlıge goz yumuldu soyluyorum sıze emınım bılgınız yoktur ama lutfen arastırım cok kısının ahı kaldı lutfen rıca edıyorum
  • Ali
    31 Ocak 2019 • 15:45
    Senin çok mu ufkun var dı. O yuzden mi heryer kavşak heryer park
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.