VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İHSAN AĞCAN GERİ DÖNÜYOR

28 Ocak 2019

.....................

Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek memleketi olan Gaziantep Nizip İlçe Belediye Başkanlığı için aday adayı olan İhsan Ağcan, AK Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterilmedi. Ağcan'ın 31 Mart seçimlerine kadar Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüreceği öğrenildi.


Geçtiğimiz aylarda Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa edip doğum yeri olan Gaziantep’in Nizip ilçesi için Belediye Başkan Aday Adayı olan İhsan Ağcan’ın durumu belli oldu. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nizip Belediye Başkan Adayı olarak Ağcan yerine işadamı Mehmet Sarı’yı aday gösterdi. Aday gösterilmeyen İhsan Ağcan’ın 31 Mart seçimlerine kadar Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüreceği öğrenildi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”
Ağcan konu ile ilgili yaptığı açıklamada yorulmadan çalışmaya devam edeceğini ifade ederek, “Kıymetli ağabeylerim,beraber yol yürümekten onur ve şeref duyduğum AK kardeşlerim,dostlarım,arkadaşlarım. Hepinize bu kutlu aday adaylığım sürecinde vermiş olduğunuz destekten, özveriden dolayı en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kutlu yürüyüşte bizleri yalnız bırakmadığınız için rabbim hepinizden ebeden,daimen razı olsun. Bu zamana kadar olduğu gibi dünya liderimiz SayınRecep Tayyip Erdoğan’ın yanında,omuz omuza, gönül coğrafyam için,ülkem için,yeşil Nizip'im için durmadan,duraksamadan,yorulmadan çalışmaya devam edeceğim” ifadelerine yer verdi.

1 yorum yapılmış
  • Ademztrk
    29 Ocak 2019 • 02:06
    Çok iyi olur.Başarılı bir belediyeci ihsan bey.Bolu'ya çok güzel şeyler kattı Alaaddin başkanla.Allah yolunu bahtını açık etsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.