VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN BOLU'YU KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

28 Ocak 2019

.....................


CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, seçim çalışmarını vatandaşların çamur içerisinde yürümelerine gönüllerinin razı olmadığını belirterek, “2019 yılındayız ama hala alt yapı ile ilgili problemlerimiz var. Vatandaşların çamur içinde yürümesine gönlüm razı değil” dedi. 

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, partililerle birlikte mahalle mahalle dolaşmaya devam ediyor. Kapı kapı gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Özcan, Sağlık, Kültür ve Sarıcalar Mahallelerindeki sıkıntıları tespit ederek, seçildiği taktirde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

"ALT YAPI KONUSUNDA YETERSİZLİK VAR"
Bolu’daki birçok mahallenin alt yapı konusunda problemli olduğunu dile getiren Özcan, “Şu anda Sarıcalar mahallesi ile Kültür mahallesi arasındaki bir bölgedeyiz. Hiçbir yerde doğru düzgün yapı yok. Hatta yol bile yok. Bolu'nun birçok köyü daha iyi durumda. Bu bölge mahalle ama alt yapı konusunda ne kadar yetersiz olduğunu herkes görüyor” dedi. 


“VATANDAŞLARIN ÇAMUR İÇİNDE YÜRÜMESİNE GÖNLÜM RAZI DEĞİL”
Özcan, açıklamalarını şe şekilde sürdürdü:
“Vatandaşlarımızın çamur içinde yürümelerine gönlüm razı gelmiyor. 10 yıl önce bu bölgelerdeki sorunları tespit etmeye geldiğimizde de aynı vaziyetteydi. Defalarca ikaz ettik ama iyileştirme çalışması yapılmadı.  Yıl olmuş 2019 hala alt yapıyla ilgili yolu olmayan mahallelerle ilgili sorunları tartışmaya devam ediyoruz.”

  • TANJU ÖZCAN BOLU'YU KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
  • TANJU ÖZCAN BOLU'YU KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
  • TANJU ÖZCAN BOLU'YU KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
1 yorum yapılmış
  • Vatanda
    29 Ocak 2019 • 07:43
    Tanju bey seçilirseniz lütfen ama lütfen şu yeraltı çöp konteyneri denen mikrop yuvalarını kaldırın.. eski sistem daha iyiydi..şimdiden Hayırlı olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.